Több mint 140 kg kábítószert találtak egy solymári dílernél (+Videó)

16:15 | 2020 12. 09.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

A budapesti nyomozók több mint 140 kilogramm kábítószert vontak ki a forgalomból egy solymári díler elfogásával – tájékoztat a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A fővárosi nyomozók és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda együttműködése vezetett ahhoz a férfihez, aki a rendőrök információi szerint Solymáron tárolt eladásra szánt kábítószereket, és termesztett marihuánát. A nyomozás adatai szerint a díler a drogokat Budapesten értékesítette.

December 8-án ütöttek rajta a solymári ingatlanon, és fogták el a 31 éves B. Tamást.

A kutatás során a házzal egybeépített garázsban marihuánatermesztéshez kialakított, nagy teljesítményű lámpákkal felszerelt helyiséget találtak a nyomozók. Az ingatlanban összesen 141 kilogramm kábítószert – az elsődleges adatok szerint kokaint, amfetamint, hasist, marihuánát és kábítószergyanús tablettákat –, valamint 1 millió forintot foglaltak le. A kábítószerek becsült feketepiaci értéke körülbelül 350 millió forint.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 31 éves debreceni férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu noymán)

 

Címkék: , , ,