Új épületet kaphat a pilisvörösvári rendőrőrs

20:25 | 2017 11. 01.

Kategóriák: Kék hírek

2019-re pályázati támogatással új rendőrőrs épülhet Pilisvörösváron. Többek között erről a felvetésről is beszámolt hivatalos Facebook oldalán Farkas András. Piliscsaba polgármestere október 26-án ezúttal is részt vett a Pilisi KÖTET Egyesület ülésén, ahol többek között erről is szó esett.

A környező települések, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Solymár, Remeteszőlős és Tinnye polgármestereinek megbeszélésén emellett szó esett az M0 autóút építéséről is. “Solymár képviselő-testülete rábólintott a tervre, így egy akadály már el is hárult az építkezés elől” – számolt be a polgármester az újabb fejleményekről, amelyekről korábban a Varkapu.info is részletesen tájékoztatta a térségi olvasókat.

Térségi programok összehangolása

Farkas András az ülésen kezdeményezte, hogy minden település nevezze meg a legfontosabb rendezvényét, hogy a jövő évtől kezdődően az időpontokat össze lehessen hangolni, és akár közösen meghirdetni. “Továbbá kezdeményeztem, hogy a települések egymás elismert zenészeit és művészeit hívják meg ezekre az alkalmakra. Így regionálisan ismertté válhatnak művészeink, és biztosított lenne a változatosság is” – számolt be ötletéről Farkas András.

A Pilisvörösvár Rendőrőrs felújításával kapcsolatos információkról természetesen a Varkapu.info is részletesen beszámol majd.


(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , , , , ,