Vádat emeltek a gumicukros dorogi pedofil ellen

17:20 | 2017 12. 28.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak és szeméremsértés bűntette miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy 49 éves dorogi férfival szemben.

Az előzetesben ülő vádlott régóta ismerte egy 10 éves kislány anyját, akivel barátok voltak, ezért az asszony rendszeresen a férfira bízta a gyerekét. Az elkövető 2016 tavaszától idén májusig havonta találkozott a gyerekkel. Strandra mentek, ételt-italt vett neki, néha még az is előfordult, hogy a kislány a férfinál aludt. Ebben az időszakban a férfi ötször “szexuális cselekményt végzett” a kislánnyal.

Nem a 10 éves gyerek volt a dorogi férfi egyetlen áldozata. Idén június 19-én észrevett az egyik Esztergom-kertvárosi lakótelepen szülői felügyelet nélkül játszó két kislányt. Odament a 6 és 7 éves gyerekekhez, majd gumicukrot ígérve nekik, elcsalta őket a közeli dombhoz, ahol megkérte őket, hogy szálljanak be a kocsijába. A gyanútlan kislányok be is szálltak, a férfi pedig egy fás, bokros területre vitte őket, ahol “magát szeméremsértő módon mutogatta”.

A halmazati szabályokra figyelemmel a dorogi férfi akár 13 évnyi börtönt is kaphat. Az elkövetővel szemben a járási ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

(borsonline.hu)

Címkék: ,