Vedelés helyett vádemelés – Alkoholt loptak egy solymári áruházból, de lebuktak

21:44 | 2017 11. 01.

Kategóriák: Kék hírek

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrs lopás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két budapesti férfi ellen. A nyomozás adatai szerint H. Gábor és N. Gergely 2017. március 8-án 15 óra 58 perckor egy solymári áruházban több üveg whisky-t a hátizsákjukba rejtettek, és azzal fizetés nélkül távoztak a kasszától.

Amikor az áruvédelmi kapu bejelzett H. Gábor eldobta a táskáját és elszaladt, míg N. Gergely a szeszes italokkal távozott boltból. Az esetről az üzlet biztonsági alkalmazottja bejelentést tett a rendőrségre és a két férfit az áruház előtti buszmegállóban visszatartotta. A helyszínre érkező rendőrök a 36 éves és a 41 éves férfit elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A két férfi az intézkedés során zavartan viselkedett, ezért velük szemben a rendőrök kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a budapesti lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrs az N. Gergely és H. Gábor ellen lopás bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

(police.hu)

 

Címkék: , , , , , , ,