Közélet Nem lesz népszavazás és transzformátor állomás sem Pilisszántón

Nem lesz népszavazás és transzformátor állomás sem Pilisszántón
A pilisszántói képviselő-testület július 11-i ülésén visszavonta helyi népszavazási kezdeményezését, amelyet a Placskó területére tervezett transzformátor állomás építésével kapcsolatban írtak ki. Emellett azt is megszavazták, hogy nem adják el az érintett területet.

Sport Lesz uszoda Pilisvörösváron! - Döntött a városvezetés

Lesz uszoda Pilisvörösváron! - Döntött a városvezetés
Mint arról a Varkapu.info korábban beszámolt, Pilisvörösvár is bekerült a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program második ütemébe, aminek részeként uszoda létesülhet a településen. Ennek feltétele az volt, hogy az ökormányzat átadja az államnak az adott területet.

Önkormányzati hírek Farkas András: a 2015-ös esztendő a tervezés időszaka lesz

Farkas András: a 2015-ös esztendő a tervezés időszaka lesz
A képviselőtestület március 10-i ülésén elfogadta Piliscsaba Város Önkormányzatának 2015. évi költségvetését - közölte a település polgármestere Farkas András Facebook oldalán. A végleges tervezet számos informális és formális egyeztetést követően - minden apró részletre és az ésszerűség alapvető elveire figyelemmel – készült el - tudatta a lakosokkal.

Önkormányzati hírek Távozik Solymár alpolgármestere, Emesz Lajos - Időközi választás lesz

Távozik Solymár alpolgármestere, Emesz Lajos - Időközi választás lesz

Távozik a solymári önkormányzatban betöltött posztjáról és a képviselő-testületből is Emesz Lajos alpolgármester. A polgármester javaslatára erről hozott jóváhagyó döntést február 25-én a nagyközségi önkormányzat képviselő-testülete.

Közélet Jelentkezzen, ha szívesen nyaralna Pilisvörösvár balatonfenyvesi táborában!

Jelentkezzen, ha szívesen nyaralna Pilisvörösvár balatonfenyvesi táborában!

Pilisvörösvár képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú balatonfenyvesi üdülőben önellátás mellett olcsó lehetőséget biztosítana vízparti üdülésre mindazoknak, akiknek elegendő a jó levegő, a csodás látvány, a víz közelsége, a szerény szállás.

Önkormányzati hírek Közmeghallgatásokat tartanak Pilisvörösváron

Közmeghallgatásokat tartanak Pilisvörösváron

Közmeghallgatást tart Pilisvörösvár város önkormányzata, melyre szeretettel várják a lakosságot. A közmeghallgatás ideje október 11. csütörtök, este 6 óra. Helyszín a Városi Ügyfélszolgálat Díszterme, téma az önkormányzat elmúlt egy éve, és természetesen fel lehet tenni kérdéseket is.

Önkormányzati hírek Varga István Csaba az új képviselő Pilisborosjenőn

Varga István Csaba az új képviselő Pilisborosjenőn

Mint arról a Varkapu.info korábban beszámolt, szeptember 18-án Vidáné Resch Tímea is lemondott képviselői posztjáról Pilisborosjenőn. A Helyi Választási Bizottság döntése szerint Varga István Csaba, az ÖPE jelöltje veszi át a helyét.

Önkormányzati hírek Újabb képviselő mondott le Pilisborosjenőn - A három korábbi üres helyet betöltötték

Újabb képviselő mondott le Pilisborosjenőn - A három korábbi üres helyet betöltötték

Miközben a három, szeptember elején lemondott képviselő helyére kijelölték az új testületi tagokat Pilisborosjenőn, addig 18-án Vidáné Resch Tímea is lemondott mandátumáról. A képviselőnő indoklásában a vezetés határozatlanságát jelölte meg.

Önkormányzati hírek Újabb képviselők mondtak le Pilisborosjenőn (Frissítve!)

Újabb képviselők mondtak le Pilisborosjenőn (Frissítve!)

Szeptember 4-én két képviselő is lemondott Pilisborosjenőn. Lökkös Krisztina Paksi Imre polgármestenek nem indokolta döntését. "A mandátumot a falu lakosságától kaptam, ezért döntésem nekik fogom megindokolni" - írja. Maloshik Péter képviselő megnövekedett munkahelyi feladatira hivatkozott.

Médiaszemle Pezseg az élet a Pilisi-medencében (Pilisi Szemle ajánló)

Pezseg az élet a Pilisi-medencében (Pilisi Szemle ajánló)

Húsvét elmúltával pezseg az élet a Pilisi-medencében. Az eheti Pilisi Szemlét is érdemes megnéznie annak, aki kíváncsi, mi várható a következő egy-két hétben,  és persze annak is, aki az eddig történtekről szeretne tájékozódni. Most számolnak be a legutóbbi önkormányzati ülésekről, ahol több fontos döntés is született. Témáink röviden: lezajlott az idei PEMŰ-kupa, testületi ülés összefoglaló Piliscsabáról, a rendőrség tartott beszámolót Vörösváron.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel