Sport Benkó Barbi a dobogóért tekert, de nagyot bukott a vörösvári sportoló

Benkó Barbi a dobogóért tekert, de nagyot bukott a vörösvári sportoló
Álomszerűen kezdődött Benkó Barbara számára az albstadti mountain bike XCO világkupa futam, a Focus XC Team versenyzője az ötfős élbolyban haladt az első körben, ám egy hirtelen irányváltás után megcsúszott, és nagyot bukott. 

Sport Benkó Barbara magabiztosan nyert Ausztriában

Benkó Barbara magabiztosan nyert Ausztriában
Pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikonunk, Benkó Barbara folytatja remeklését, hiszen a kiváló ciprusi versenyeket követően ezúttal az osztrák Kamptal Klassik Trophy C1-es besorolású versenyen szerepelt, ahol megnyerte az elit hölgyek kategóriáját.

Sport Óriási győzelmet aratott Benkó Barbara Cipruson

Óriási győzelmet aratott Benkó Barbara Cipruson
Az első két szakasz sikerei után felkerült a korona legjobb női mountain-bike versenyzőnk, Benkó Barbara téli felkészülésének végére.

Erdő-mező Óvatosan kerékpározz a Pilisben!

Óvatosan kerékpározz a Pilisben!

A Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat ez év áprilisi átadása óta a Pilisi Parkerdő Zrt. nagy örömmel tapasztalja, hogy sok kerékpáros választotta a 9 „Parkolj és bringázz!” (P+B) pontról induló 28 kijelölt biciklitúra egyikét.

Sport Benkó Barbara megnyerte élete első maraton bajnokságát

Benkó Barbara megnyerte élete első maraton bajnokságát
Hétvégén több mint 1000 kerékpáros állt rajthoz az idei, 15. Mátra Maratonon, amely ezúttal is az Adrenalin Parknál kezdődött, és ott is ért véget. A férfi elit kategóriában a Rióból nemrégiben hazatért Parti András, míg a hölgyeknél az UCI világranglista jelenlegi 17. helyezettje, a pilisvörösvári Benkó Barbara aratta le a babérokat.

Erdő-mező Lezárt sorompók az erdőben? - Kerékpáros behajtók kialakítása várható

Lezárt sorompók az erdőben? - Kerékpáros behajtók kialakítása várható
A Pilisszántó Facebook csoportban merült fel egy az erdőben biciklivel közlekedők számára fontos kérdés. Vajon mi lehet az oka annak, hogy a Sziklaszínház mellett vezető Pilisszántó-Klastrompuszta-Kesztölc országosan ajánlott kerékpárút sorompóval van lezárva? A Pilisi Parkerdő Zrt. a felmerülő problémára megnyugtató választ adott.

Sport Hétvégén Magyar Bajnok lett Benkó Barbara - Interjú a pilisvörösvári kerékpárossal

Hétvégén Magyar Bajnok lett Benkó Barbara - Interjú a pilisvörösvári kerékpárossal
Benkó Barbara neve Pilisvörösváron nem ismertlen, hiszen a helyi kerékparos lány az elmúlt években sikert sikerre halmoz. Négy éve drukkolhattunk neki az olimpián is, idén azonban nem lehet ott az ötkarikás játékokon. A hétvégén viszont magyar bajnok lett Csömörön.

Sport BikeSafe program: nyilvántartás a kerékpárok védelmében

BikeSafe program: nyilvántartás a kerékpárok védelmében
Magyarországon több mint 10.000 kerékpárat lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg. Néhány lopott kerékpár minden évben megkerül, de nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. 

Erdő-mező Parkolj és bringázz a Pilisben! - P+B parkolókat adtak át a térségben

Parkolj és bringázz a Pilisben! - P+B parkolókat adtak át a térségben
28 ajánlott túraútvonal, 600 km tekerési lehetőség és 9 P+B parkoló.
 
Április 27-én, Pilisszentlászlón adták át a Pilisi Parkerdő Zrt. kerékpár-turisztikai fejlesztése által létrehozott 9 „Parkolj és bringázz” (P+B) ponttal rendelkező erdei kerékpáros útvonalat, amelynek megvalósításakor szem előtt tartották a túra- és szabadidő kerékpárosok igényeit.

Sport Kitiltották a kerékpárosokat a 10-es útról

Kitiltották a kerékpárosokat a 10-es útról
Az Index kerékpáros blogjában már megjelent, hogy új táblák jelentek meg a 10-es úton a solymári szakaszon, amelyek a munkaszüneti napok kivételével kitiltották az útról a kerékpárosokat. Erre a Varkapu.info olvasói is felhívták a figyelmet. A biciklisek egy része nem örül a korlátozásnak, sőt, sokan nem is tartják be az új szabályokat.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel