Erdő-mező Pilisborosjenő az új Tihany - Levendulamező vár a Kevély lábánál

Pilisborosjenő az új Tihany - Levendulamező vár a Kevély lábánál
A levendula és annak szedése, gyűjtése az elmúlt években minden korábbinál nagyobb népszerűséget szerzett, amit többek között a hétvégén zajló Tihanyi Levendulafesztivál is bizonyít. A csodálatos szépségű növényért azonban nem feltétlenül kell a Balatonig utaznunk.

Sport Májusban Kevélyre fel! - Családi gyalogtúra és futóverseny

Májusban Kevélyre fel! - Családi gyalogtúra és futóverseny
A már nagy hagyományra visszatekintő Kevélyre fel! túrát idén május elsején, hétfőn rendezik meg, melyre a szervezők szeretettel várnak minden lelkes futót és gyalogtúrázót. Alább a versenykiírás!

Kék hírek Lezuhant egy ejtőernyős a Kevélynél - Nagy erőkkel keresik (+Képek)

Lezuhant egy ejtőernyős a Kevélynél - Nagy erőkkel keresik (+Képek)

Az esti órákban Solymár külterületére, egy tűzhöz riasztották a Solymári Önkéntes Tűzoltókat, amelyet sikeresen el is oltottak. Innen azonban továbbriasztás után a lánglovagoknak a Nagy-Kevély lábához kellett vonulniuk, ahonnan egy ejtőernyős zuhant le - tájékoztatta a Varkapu.info portált a Solymári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. 

Sport Ismét lezuhant egy siklóernyős Pilisborosjenőnél

Ismét lezuhant egy siklóernyős Pilisborosjenőnél

Hegyoldalba csapódott egy siklóernyős a Pilisben. A sportoló a Budapest-közeli Pilisborosjenő mellett húzódó Nagy-Kevély hegyen lévő, a siklóernyősök körében népszerű starthelyről akart elindulni délután. Az idősebb férfi ernyőjének zsinórjai sporttársai szerint még a start előtt összefűződtek, amit azonban ő nem vett észre, és így is nekifutott a meredélynek.

Sport Kevélyre fel, Budakalász!

Kevélyre fel, Budakalász!

Újra itt a "Kevélyre fel!" elnevezésű, egészséges testmozgást biztosító futóverseny és gyalogtúra Budakalászon. Rajt a budakalászi Kőbányai úton lévő Millenáris keréktől május 1-én 10 órakor, úticél a Kevélynyergi turistaház romjainál található pihenő, kb. 6,5 km megtétele után. Nevezés a helyszínen.

Közélet Kevély-Kerülő Lovastúrát rendeznek szombaton

Kevély-Kerülő Lovastúrát rendeznek szombaton

Első alkalommal rendezi meg a Történelmi Lovas Egyesület és az Ürömért Egyesület a Kevély-Kerülő Lovastúrát. A május 14-i program célja a lovassport népszerűsítése, a Kevély-hegy körüli családi istállók és lovardák megismertetése a környékbeli lakossággal, a helyi lovasok együttműködésének támogatása.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel