Sport Pilisvörösvári Fidesz: A Búcsú térre nem szabad megépíteni a sportcsarnokot

Pilisvörösvári Fidesz: A Búcsú térre nem szabad megépíteni a sportcsarnokot
Pilisvörösváron továbbra is központi téma a Búcsú térre tervezett sportcsarnok ugye, amiért szerdán a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület 19 órától flashmobot is tart. Az ügyben a helyi Fidesz pedig újabb közleményt adott ki, amely alább olvasható.

Sport A vörösvári Fidesz üdvözli a kézilabda csarnok építését, de nem a Búcsú téren

A vörösvári Fidesz üdvözli a kézilabda csarnok építését, de nem a Búcsú téren

Csütörtökön a Fidesz pilisvörösvári szervezete közleményt adott ki, amelyben hangsúlyozzák, hogy a kézilabda csarnok építése kapcsán a Búcsú téri helyszín ellen tiltakoznak. Szirmayné Schirling Zsuzsa szerint a tervezett sportlétesítmény azonban más területen nem átok, hanem áldás lenne.

Sport 24 órás Kézilabda Maraton Dorogon

24 órás Kézilabda Maraton Dorogon
December 16-án és 17-én ismét a kézilabdáé a főszerep a Városi Sportcsarnokban. Immár hagyományosan a 24 órás Kézilabda Maratonnal búcsúztatják a dorogi sportolók az esztendőt.

Sport Kézilabda - Tíz igazolt játékossal megkezdte a felkészülést a Pilisvörösvári KSK

Kézilabda - Tíz igazolt játékossal megkezdte a felkészülést a Pilisvörösvári KSK
Az NB 2 északi csoportját megnyerő Pilisvörösvári KSK női kézilabda csapat ősszel az NB1/B-ben folytatja. A lányok már megkezdték az alapozást és a felkészülést, amely kiemelt fontosságú, hiszen 10 új játékossal erősített a térségi gárda. A Varkapu.info kérdéseire a csapat edzője, Kollár-Ábrahám Szilvia válaszolt.

Sport Kárpát Kupa női kézilabdatorna Budakalászon

Kárpát Kupa női kézilabdatorna Budakalászon

Erdélyi és felvidéki csapatok is szerepelnek azon a nemzetközi női kézilabdatornán, amelyet január 31-én, szombaton és február 1-jén, vasárnap rendeznek Budakalászon. Első nap kerül sor a csoporttalálkozókra, másnap pedig a helyosztókra. 

Sport Pilisvörösvárról a Fradiba - Ötéves szerződést írt alá Faluvégi Dorottya

Pilisvörösvárról a Fradiba - Ötéves szerződést írt alá Faluvégi Dorottya

Faluvégi Dorottya ötéves szerződést kötött a Ferencvárossal - közölte szeptember közepén a Fradi.hu. A '98-as születésű lány Pilisvörösváron kezdett kézilabdázni, a Ferencváros csapatát 12 éves korától erősíti.

Sport Kézilabda - Őrült hajrában kaptak ki a pilisvörösvári lányok

Kézilabda - Őrült hajrában kaptak ki a pilisvörösvári lányok
A második félidőben sikerült legyőznünk önmagunkat - ezt nyilatkozta a vasárnap délutáni meccs után Bölöni Roland, a szombathelyi kézis lányok vezetőedzője. A pilisvörösvári csapatot csak a hajrában tudták legyűrni.

Sport A Fradi ellen játszanak a pilisvörösvári női kézicsapatok

A Fradi ellen játszanak a pilisvörösvári női kézicsapatok

Az NBI/B 17. fordulójában a pilisvörösvári női felnőtt kézilabdacsapat az FTC II-Zugló gárdáját fogadja vasárnap 14 órakor a Solymári Sportcsarnokban. Délben a junior csapatok is találkoznak.

Sport Knézy, Kammerer, Dávid Kornél és 14 sportág Piliscsabán

Knézy, Kammerer, Dávid Kornél és 14 sportág Piliscsabán

Kézilabda, cselgáns, tájfutás, kosárlabda, baranta, aerobic, lovaglás, foci, zumba - hosszan folytathatnánk még a sort, hiszen a szeptember 15-i, piliscsabai Sportágválasztó Napon 14 sportág jut főszerephez. A műsorvezető és házigazda Knézy Jenő lesz, sztárvendégként ott lesz Kammerer Zoltán és Dávid Kornél.

Sport Többmilliós támogatás a környékbeli sportcsapatoknak

Többmilliós támogatás a környékbeli sportcsapatoknak

Pest megye sportszervezeteit 4 milliárd forint közvetett állami támogatás is segíti a kormány által bevezetett, látvány-csapatsportágakat támogató társasági adókedvezményeknek köszönhetően. Budakalász, Pilisvörösvár, Solymár, Szentendre, Üröm, Zsámbék, Piliscsaba, Pomáz is részesült a pénzből.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel