Kultúra Szeptembertől indul a táncház szezon Piliscsabán

Szeptembertől indul a táncház szezon Piliscsabán
A Piliscsabai Táncház Egyesület zenés mulatságain mindig remek a hangulat! Ez nem lesz másképp a következő hónapokban sem, hiszen szeptembertől kezdődik az újabb szezon. Az évadnyitó eseményt követően palatkai, széki és kalotaszegi táncokat lejthetnek majd a Klarissza-házba látogatók.

Erdő-mező Traktorozás, ragadozó madarak - Családi nap lesz a piliscsabai Szepesiben

Traktorozás, ragadozó madarak - Családi nap lesz a piliscsabai Szepesiben

Idén is tárt kapukkal várja a piliscsabai Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Erdészeti Szakképző Iskola a családokat. Gépbemutatás, traktorozás, faszobrászat, ásványok és sok egyéb program gondoskodik majd arról, hogy a legkisebbek és a legnagyobbak is jól érezzék magukat a nyílt napon. 

Közélet Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Húsvétkor Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon is lehetőség nyílik vidám hangulatú locsolóbálon részt venni. A Művészetek Házában az Adlersteiner zenekar lép a színpadra, a Klarissza-házban az Ágas-bogas, a Borsa, a Kisze-kusza és Halmos Attila húzza majd a talpalávalót, míg Perbálon a Kontáros együttes muzsikál.

Közélet Lokálpatrióta fórum: Hogyan tehetjük dinamikussá piliscsabai létünket?

Lokálpatrióta fórum: Hogyan tehetjük dinamikussá piliscsabai létünket?
A Pifkó György és Muszbek Zoltán által szervezett fórumra várják azokat a helyieket, akik ötleteiket megosztva, egymást végighallgatva közösen tennének Piliscsaba fejlődésének elősegítéséért.

Közélet Kolbászmustra és pálinkapróba Piliscsabán

Kolbászmustra és pálinkapróba Piliscsabán

A Piliscsabai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt a "Kolbászmustra és pálinkapróba" kulturális programjára, amelyet 2016. december 29-én, csütörtökön 16 órától rendeznek meg.

Kultúra Karácsonyi jótékonysági festményaukció Piliscsabán

Karácsonyi jótékonysági festményaukció Piliscsabán
A Piliscsabai Amatőr Festők Klubja december 9–10–11-én háromnapos jótékonysági festményaukciót rendez a piliscsabai nehéz sorsú, rászoruló családok megsegítésére. A tárlat mellett naponta különböző programokkal szórakoztatjk a közönséget.

Kultúra Radványi Béla könyvbemutatója Piliscsabán

Radványi Béla könyvbemutatója Piliscsabán
November 22-én, kedden Radványi Béla, könyvtáros-történész mutatja be könyvét a piliscsabai Klarissza-házban. Minden érdeklődőt szeretettel vár!

Közélet Programajánló: táncház és lovas nap Piliscsabán

Programajánló: táncház és lovas nap Piliscsabán

A hétvége sem telhet el színes programok nélkül: október 15-én, szombaton a Piliscsabai Táncház Egyesület vár mindenkit egy táncos estére, míg október 16-án, vasárnap a lovasok gyűlhetnek össze egy különleges napra a Cserkész Lovardában.

Gyereksarok Mese Matató: kézműves játszóház mesékkel Piliscsabán (+Interjú)

Mese Matató: kézműves játszóház mesékkel Piliscsabán (+Interjú)
Valachi Kati Mese Matató foglalkozása Piliscsabán óvodásoknak és kisiskolásoknak szól. A résztvevők minden alkalommal egy mesét hallhatnak, majd közösen elkészíthetik természetes anyagokból a történet valamely szereplőjét. A Varkapu.info Valachi Katitól tudott meg további érdekességeket a foglalkozásról.

Közélet Felhívás: Idősek köszöntése a piliscsabai Klarissza-Házban

Felhívás: Idősek köszöntése a piliscsabai Klarissza-Házban
Piliscsaba Város Önkormányzata és a Művelődési Információs  Központ és Könyvtár 2016. október 3-án 15 órai kezdettel - Idősek napja alkalmából - ünnepséget szervez a Klarissza-házban, amelyre mindazokat a piliscsabai lakosokat hívják és várják  szeretettel, akik a 2016. évben ünnepelik 80., 85., 90., 95. születésnapjukat, valamint 50., 55., 60. vagy éppen 65. házassági évfordulójukat.
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel