Közélet Még idén kiépítik a városi térfigyelő rendszert Piliscsabán

Még idén kiépítik a városi térfigyelő rendszert Piliscsabán
Piliscsaba közbiztonságának növelése és fenntartása érdekében Simon Gyula, közrendvédelmi tanácsnok javaslatára Piliscsaba Város Önkormányzata a 2017. évi költségvetésébenvárosi térfigyelő rendszer telepítésére forrást különített el.

Kék hírek Feltörtek egy gépkocsit Piliscsabán: jól működött a térfigyelő kamera

Feltörtek egy gépkocsit Piliscsabán: jól működött a térfigyelő kamera

Szombat délelőtt a piliscsabai temető parkolójában feltörtek egy gépkocsit, azonban a nem régen felszerelt kamerarendszer segítségével minden adatot sikerült megszerezniük a piliscsabai polgárőröknek, hogy beazonosítsák az elkövetőket.

Közélet Kamerarendszert adtak át a piliscsabai temetőben

Kamerarendszert adtak át a piliscsabai temetőben
Október 27-én, csütörtök délelőtt a Piliscsabai Köztemetőben biztonsági kamerarendszert adtak át - osztotta meg a hírt Simon Gyula, közrendvédelmi tanácsnok.

Kék hírek Térfigyelő kamerarendszer a közbiztonság megőrzéséért Pilisszentivánon

Térfigyelő kamerarendszer a közbiztonság megőrzéséért Pilisszentivánon

Elkészült a pilisszentiváni közbiztonság és közrend megerősítése érdekében beszerzett új térfigyelő kamerarendszer, melynek kameráit és a Polgármesteri Hivatalban kialakított központi egységét augusztus elsején adta át a kivitelező az önkormányzat számára - olvasható a Szentiváni Újság Facebook oldalán.

Pályázatok Vagyonőr munkatársat keres a B-Angel

Vagyonőr munkatársat keres a B-Angel
A B-Angel biztonsági szolgálat kivonuló járőr munkakörbe keres vagyonőr végzettséggel és igazolvánnyal, "B" kategóriás vezetői engedéllyel, legalább 2 éves folyamatos vezetési gyakorlattal és fegyvervizsgával rendelkező munkatársakat.

Közélet Tizennégy kamera Dorog közterületein

Tizennégy kamera Dorog közterületein

A lakosság biztonságérzetének növelése és a bűncselekmények megelőzése érdekében Dorog önkormányzata közterületi, térfigyelő kamerarendszerrel látta el a város utcáit. A rögzített képek hetvenkét óra elteltéig kereshetők vissza.

Kék hírek Lopni próbált az ismeretlen férfi a nyitott kocsiból Pilisvörösváron

Lopni próbált az ismeretlen férfi a nyitott kocsiból Pilisvörösváron

Egy ismeretlen elkövető június 4-én 15 órakor Pilisvörösváron egy utcán parkoló nyitott gépjárműből megpróbált eltulajdonítani egy autós táskát, de a gépkocsi tulajdonosa az elkövetőt megzavarta, aki így a táskát hátrahagyta, majd elmenekült a helyszínről.

Erdő-mező Lovas rendőrök ellenőrzik Pest megye külterületeit

Lovas rendőrök ellenőrzik Pest megye külterületeit

Lovas rendőrök ellenőrzik a jövőben több Pest megyei település autóval nehezen megközelíthető részeit és a mezőgazdasági területeket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Kék hírek Rendőrőrsöt avattak Budakalászon

Rendőrőrsöt avattak Budakalászon

Pest megyében még az idén 34-ről 42-re nő a rendőrőrsök száma. Jászkarajenőn, Ócsán, Isaszegen, illetve most Budakalászon már munkához látott egy-egy alegység. A továbbiakban Acsán, Dunavarsányban, Kiskunlacházán és Zsámbékon is megkezdi majd a működését egy-egy őrs.

Kék hírek Fejbe akarta lőni élettársát a zsámbéki asszony?

Fejbe akarta lőni élettársát a zsámbéki asszony?

50 darab lőszer foglaltak le a rendőrök N. M. Erika zsámbéki otthonában december 17-én nem sokkal éjfél után - közölte a Varkapu.info-val a Budaörsi Rendőrkapitányság. Az asszony nem rendelkezett semmilyen fegyvertartási engedéllyel, és azzal fenyegetőzött, hogy fegyvert vásárol és fejbe lövi élettársát.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel