Solymárról Budapestre költözik a Zazzi Cukrászda

Solymárról Budapestre költözik a Zazzi Cukrászda

2005. május 5-én jegyezték be a Zazzi Cukrászdát Solymáron és pontosan 8 évvel később, 2013. május 5-én nyitott ki utoljára a megszokott címen, hiszen Budapestre költöznek - tették közzé a hírt a múlt héten a cukrászda Facebook oldalán.

Hétfőtől megkezdődött a költözködés is az új helyre, amely Budapesten a Bécsi út 57-61. szám alatt lesz. A nyitást május 17-re tervezik.

A HVG az alábbiakat írta az esettel kapcsolatban:
A Zazzi nem tartozik a nagy múltú magyar cukrászatok közé, de pár év alatt igen közkedveltté vált. Az apró solymári üzletnek hamar híre ment,nimbusz övezte az itt készült macaronokat,franciás desszerteket. Alapítói,mai vezetői eredetileg nem is cukrászok,pályamódosítással valósították meg régi álmukat.Varga Margit és Erdős Melinda Zazzija  azon kevés cukrászat közé tartozik, amelyet nem férfi cukrászmester vezet. Egy 2010-es Dining Guide-interjúban elmondták, hogy a solymári helyszínt azért választották 2005-ben, mert a budapesti üzletek bérleti díja megfizethetetlen volt számukra, és adódott egy üres solymári cukrászda. Ám már három évvel ezelőtt is arról beszéltek, hogy kezdik kinőni az üzlethelységet.

(Varkapu.info)
Kapcsolódó cikkek:
A gall cukrászat habkönnyű remekei Solymáron

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel