Pilis-Budai Kutyamentők: Rockyt bántalmazták, de készen áll szeretni

14:20 | 2016 09. 20.

Kategóriák: Egyéb

Újabb gazdikereső cikkünkben Rockyt mutatjuk be olvasóinknak. A kutyus jelenleg Leányváron található, és minden álma az, hogy szerető családba kerülhessen.

Újabb gazdikereső cikkünkben Rockyt mutatjuk be olvasóinknak. A kutyus jelenleg Leányváron található, és minden álma az, hogy szerető családba kerülhessen.
 
 
Rocky még mindig nem találta meg az Igazit. Ő egy sok rosszat megélt kutya, akinek rengeteg szeretetre és törődésre van szüksége. Idegen vagy számára ijesztő szituációkban könnyen megriad, ez azért van, mert zárt térben bántalmazták, nem volt esélye menekülni. Ilyenkor csak teret kell adni neki és szeretettel várni, hogy bízzon bennünk.
Rocky rövid idő alatt nagyon kötődik. Leginkább egyedül állóknak ajánljuk, aki minden szeretetét és figyelmét neki szenteli. Jól kontrollálható, tanítható, figyelmes kutya. Más kutyákkal maximálisan jól kommunikál, kifejezetten kerüli a bajt, nem kötekszik. Pórázon, zárt térben (kert, kennel) viszont védelmezőn lép fel. Idegen emberekkel is jól kijön, amennyiben szeretettel és nyugodtan közelednek felé, de egy gazda lesz a mindene!
 
Aktív, pörgős kutya, de ha nyugalom van körülötte, akkor imád naphosszat fotelban is heverészni. Az a típusú kutya, aki él hal, hogy gazdája kedvére tegyen. Könnyen tanul és nagyon igényli a foglalkozást. Trükkök vagy mindennapi feladatok betanítására (“hozd a papucsot”, “vidd ki a szemetet”, “kapcsold le a villanyt”…) ideális alany.
Nagyon szeretnénk már végleges gazdánál, nyugalomban, biztonságban tudni. Megérdemli. Szóval kedves gazdijelöltek, lehet tolongani, Rocky Leányváron várja epekedve a látogatókat!
 
A 0670-9322759-es telefonszámon lehet iránta érdeklődni vagy írásban a piliskutya@gmail.com címre várják a bemutatkozó leveleket.
 
(Varkapu.info)