Böjte csaba szentmiséje, családi nap a térségben - Hétvégi programokat ajánlunk!

Böjte csaba szentmiséje, családi nap a térségben - Hétvégi programokat ajánlunk!

Hétvégén ismét számos program várja a fiatalokat, időseket és a családosokat a térségben. Többek között esti madármegfigyelést, teljesítménytúrát, koncertet ajánlunk!

Csalogányok éneke a Jági tanösvényen

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság túráján a Pilisszentivánon található Jági tanösvényt járjuk be, azonban rendhagyó módon nem nappal, hanem az esti órákban indulunk útnak – az apró, varázslatos hangú fülemüle kedvéért.
Bővebben>>>

Böjte Csaba szentmisét tart Pilisszántón

A pilisszántói Boldogasszony Kápolnánál tart szentmisét Böjte Csaba ferences rendi szerzetes. A mise előtt és után lehetőség lesz Böjte Csaba könyveinek megvásárlására és dedikálásra is.
Bővebben>>>

Gyerekkel vagyok! - Családi napok a Pilisben

Varró Dani mondókákat és meséket hoz kicsiknek és nagyoknak egyaránt, míg a helyi védőnő a babamasszázs pozitív hatásairól fog előadni. A hidratáló- és fényvédőkrém készítésének titkát is megtudhatjuk, de a gyerekek az ökojátszóteret is kipróbálhatják. 
Bővebben>>>

Jubileumi Piliscsabai Negyvenesek teljesítménytúra

Május 13-án, szombaton a Piliscsabai Természetjáró Egyesület immár tizedik alkalommal rendezi meg a Piliscsabai Negyvenesek nevű teljesítménytúrát a Pilisben, amely során több táv közül is válogathatunk.
Bővebben>>>

V. Solymári Sörünnep
 
A hagyományokhoz híven idén is a sör kerül a középpontban a solymári művelődési házban. A sörkülönlegességek mellett Bajor Táncházzal, Adlersteiner koncerttel várnak minden érdeklődőt.
Bővebben>>>
 
Amatőr tollaslabda verseny Piliscsabán
 
A Piliscsabai Református Családos Bibliakör idén is megszervezi az amatőr tollaslabda versenyt május 13-án, szombaton délelőtt 9 órától a Piliscsabai Sportcsarnokban.
Bővebben>>>
 
Évadnyitó szabadtéri koncert a zsámbéki Romtemplomnál
 
Az év szezonnyitó szabadtéri rendezvénye Zsámbékon a Sic Transit Folk Műhely koncertjével kezdődik a Romtemplomnál.
Bővebben>>>
 
 
Érdemes további programokért felkeresni eseménynaptárunkat, hiszen a hónapban Pilisszántón az Ismerős Arcok ad koncert, Pilisvörösváron pedig Lovas Majális is lesz, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő hetekben sem.
 
 
(Varkapu.info)
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel