Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma

Szállodává alakul a PPKE esztergomi kollégiuma
A közel 700 millió forintos munkát budapesti cég végzi el, az épületnek a közelgő Eucharisztikus világkongresszuson lesz szerepe - írja a Magyar Építők.
 
Felújítja és szállodává alakítja a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Karához tartozó esztergomi kollégium épületét az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye. A Batthyány Lajos utcában található épület átalakítási munkáit nettó 686,4 millió forintból a budai székhelyű Pesti Építő és Faipari Zrt. kivitelezi.
 
A közbeszerzési értesítőben foglaltak szerint 280.0m2-en takarító bontást végeznek, valamint megtörténik a pince és a támfal alapjainak feltárása is. Ezután kezdődik az épület komplett átalakítása elektromos, gépészeti és belsőépítészeti kialakítással, homlokzati felújítással. Vakolatjavítást és tisztasági festést 900 m2-en kell végezni. Szintén a projekt része összesen 3200m2-nyi kert- és útépítés és környezetrendezés.
 
A szálláshely kialakítása az Eucharisztikus világkongresszusra történő felkészülés része, mely számos beruházást magában foglal.
 
(magyarepitok.hu)
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel