5+1 ok, amiért érdemes kimenni a hétvégén a Solymári Traktor Találkozóra

07:58 | 2018 06. 27.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

Ahogy azt már jeleztük Olvasóink felé, egy év kihagyást követően július elsején ismét veterán traktorok tucatjai zengnek majd fel Solymár utcáin.

A részletes programot már korábban ismertettük, most pedig néhány kedvcsináló fotót osztunk meg a korábbi évekről!

Hogy miért is legyél ott az idei Traktor Találkozón?

1. Mert olyan gépeket láthatsz, amik nem jönnek veled szembe minden nap az utcán

2. Mert nem csak nézheted őket, hanem ki is választhatod, hogy melyiket találod a legszebbnek vagy épp a legkülönlegesebbnek. A traktorszépségversenyen minden résztvevő ledhatja a szavazatát, így Te is formálhatod a végeredményt!

3. Mert a gyerekeid biztosan imádni fogják! Ha otthon miden játék, póló és fali dekoráció autós és traktoros mintákban játszik, akkor kihagyhatatlan program élőben is látni, felülni, és menni a kiállított gépekkel.

4. Mert a legbátrabbak ügyességi versenyeken is részt vehetnek, ami nemcsak a résztvevőknek, hanem a nézőknek is vicces és izgalmas pillanatokat tartogat:

5. Mert a nap fénypontjaként, s egyben a záró programjaként a traktorok egy nagy kört téve bejárják Solymár utcáit, veled együtt!

+ 1. Mert a traktorozás biztosan mosolyt fog csalni az arcodra, mint nekik is:

Légy részese Te is a remek programoknak! Ha kedvet kaptatok egy kis traktorozáshoz, vasárnap ne felejtsetek el kilátogatni a solymári sportpályához! 

Részletes program>>>

(Varkapu.info)

Címkék: , ,