A Pilis-Budai Kutyamentők is kint lesznek a Solymári Búcsúban

09:14 | 2017 09. 08.

Kategóriák: Közélet

Elérkezett a várva várt nap: péntek estétől kedődik a Solymári Búcsú! Korábbi cikkünkben már részletesen is megmutattuk, hogy milyen programok várhatók a négy napos rendezvényen, mint ahogy azt is, hogy milyen közlekedési változásokra kell majd odafigyelni a Templom tér környékén. Most pedig bemutatjuk olvasóinknak, hogy mivel vár majd a következő napokban a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület!

Szeptember 9-én és 10-én délután 14 és 19 óra között a Templom téren elhelyezett sátornál várnak kicsit és nagyot egyaránt az egyesület tagjai. 
 
Kiket is rejt majd az a bizonyos sátor? “Ott lesz többek között Kormi és Picúr kutyák, egyesületünk mélynövésű részlegének apró képviselői, ViRulez és Bloody Mary, valamint jön Stewie és Szimba a nagyobb termetűek közül” – olvasható az egyesület közleményében. 
 
Biztosak vagyunk benne, hogy a kutyusok levesznek majd a lábadról, de ha a simizésen túl komolyabbra fordulnának a szándékaid, akár örökbe is fogadhatod valamelyiket! A búcsún résztvevő tappancsosokról többet megtudhatsz ITT.
 
Lehetőség lesz azonban segíteni annak is, aki épp nem tud gondozásba venni kutyát. Adományért cserébe ugyanis az egyesület tagok vásárfiát adnak: kézzel festett egyedi kerámiabögrét, világítós pólót, kézzel varrt filc-cicát vagy épp a kutyamentők logójával ellátott jegyzetfüzetet. Afelől pedig kétség sem lesz, hogy a teljes bevételt az egyesület cél szerinti tevékenységére fordítja.
 
Tárgyi adományokat is szívesen fogadnak: a közelgő hűvös időre tekintettel jól jön majd a kutyák alá a pléd, ágynemű huzat, törülköző, tiszta állapotban.
 
Ha pedig nem tudtok eljönni a búcsúba, gyertek el valamelyik közelgő rendezvényre:
 
  • 2017. szeptember 17. Tahi vásár – a híd lábánál
  • 2017. szeptember 30. – Állatok Világnapja a Budakeszi Vadaspark előtt
  • 2017. október 7. – 15. kerületi Állatok Világnapja

 

Tudj meg többet a Pilis-Budai Kutyamentőkről ITT és kövesd őket a Facebookon ITT!

(Varkapu.info)
Címkék: , , , ,