Áprilisban újra tiszta lehet Piliscsaba – 9. Tavaszi Várostakarítás

09:45 | 2018 03. 11.

Kategóriák: Közélet

Itt a tavasz, a jó idő, de nemcsak otthonunkban takaríthatunk, hanem lakóhelyünkön is, melyhez remek lehetőséget nyújt az Együtt a Holnapunkért Egyesület Piliscsabán, a Tavaszi Várostakarítás nevű rendezvényen. A szervezők továbbá egy ehhez kapcsolódó fotópályázatot jelentkezőit is várják.

9. Tavaszi Várostakarítás Piliscsabán

Seperjük ki idén is együtt a szemetet! 2018. április 14-én, szombaton rendezik meg a Tavaszi Várostakarítást, immár 9. alkalommal.

Az iskolák és óvodák április 13-án, pénteken veszik ki részüket a munkából, a civilek, szervezetek és közösségek pedig másnap, április 14-én ragadnak gumikesztyűt és szemeteszsákot, hogy kitakarítsák Piliscsaba egy-egy részét.

Főszervező: Együtt a Holnapunkért Egyesület
Jelentkezés: 06 70 456 3851 / ehe.pcs@gmail.com

E-hulladékgyűjtés 

Idén is lesz e-hulladékgyűjtés a Polgármesteri Hivatal parkolójában 9-14 óra között, a közös ebéd elfogyasztása pedig 13 órakor kezdődik a Céh Egyletben.

A programhoz a fent említett időpontot megelőzően is lehet csatlakozni egy fotópályázat révén. A szervezők felhívása alább olvasható.

Fotópályázat

Kedves piliscsabaiak, természetjárók, természetvédők!

Ha a kedvenc helyeiket ellepi mások szemete, ha igazán tenni akarnak a városért, a környezetükért, akkor Önökre van szükségünk! Fotózzák le a városban vagy az erdőben azt a helyet, amire leginkább ráfér a Tavaszi Várostakarítás!
Küldjék el képeiket az ehe.pcs@gmail.com címre. A beküldött képeket, fotóalbumokat megtekinthetik Facebook-oldalunkon

Ha Ön is szívesen részt venne a Tavaszi Várostakarításon, csatlakozzon hozzánk 2018. április 14-én!

Fogjunk össze, seperjük ki együtt Piliscsabát!

Együtt a Holnapunkért Egyesület

 

Címkék: , ,