Auchan: a koronavírus-járvány idején a vásárlás nem családi program!

17:40 | 2020 03. 17.

Kategóriák: Közélet

Az Auchan Magyarország az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként kér meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg. A kereskedelmi lánc a konkurens vállalatokkal összefogva, közösen próbál tenni mindenki egészségéért és biztonságáért mind a vásárlókért, mind pedig a munkatársaikért a pult és a pénztár mindkét oldalán.

Az Auchan magyarországi Facebook oldalán kedden megjelent felhívásában kéri továbbá, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében lévő fiatalabb generáció segítségére.

“Javasoljuk továbbá, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt. Javasoljuk azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.” – olvasható az Auchan közleményében.

Az áruházláncnál hozzáteszik, hogy az elmúlt időszakban felfutott vásárlások nyomán előfordulhat, hogy egyes áruházakban egyes árucikkek átmenetileg nincsenek kint a polcokon. Ezek pótlása érdekében minden intézkedést megtesznek, ugyanakkor arra kérik a vásárlőkat, hogy fogadják el a tényt, miszerint az áruutánpótlás egyes esetekben időigényes is lehet.

(Varkapu.info)

Címkék: , ,