Csőtörés miatt beszakadt az úttest – Forgalomkorlátozások Pilisszentivánon

09:08 | 2017 10. 14.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

Az éjszaka során csőtörés történt Pilisszentivánon, az új víztározó közelében – tájékoztatott Facebook-oldalán a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület.

A csőtörés következtében jelentős mennyiségű murva és törmelék került a József Attila utca – Fenyves utca kereszteződésébe, valamint a Sport térnél lévő kereszteződésbe. Az úttestet több helyen alámosta a víz, így az be is szakadt. A rendőrség a József Attila utcát a Fenyves utcával összekötő utat lezárta.

A pilisszentiváni tűzoltók információi szerint a kárfelmérések folyamatban vannak, amennyiben szükséges, további útlezárások is lesznek.

A veszélyes hulladékgyűjtést a mostani állás szerint nem befolyásolja a csőtörés. Az autósok kerüljék a József Attila utca fenyves felőli végét az úton és környékén folyó munkálatok miatt.

“A polgármester asszonyt és az önkormányzat szakembereit értesítettük a kialakult helyzetről, a murva és a törmelék úttestről való eltakarításáról intézkednek az illetékesek” – olvasható a helyi tűzoltók közleményében. 

A címlapkép illusztráció!

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,