Ezt javasolja a Volánbusz Zrt. a metrófelújítás idejére

21:56 | 2017 10. 30.

Kategóriák: Közélet

2017. november 4-étől az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti metróvonal-szakasz lezárása idején az M3-as metró munkanapokon az első hajnali járatindulástól 20:30-ig rövidített útvonalon, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. Esténként, 20:30 után, valamint szombaton és vasárnap egész nap a metró helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár.

Hírek a metrófelújításról >>>

Tanácsok az Árpád híd autóbusz-állomás felé tartó utasoknak:

Javasoljuk a belváros felé utazóknak, hogy a felújítás ideje alatt az Árpád híd autóbusz-állomás helyett a Bécsi út/Vörösvári út megállóhelyen szálljanak le, a belváros felé a budai fonódó villamoshálózat járatait (a 17-es, a 19-es vagy a 41-es villamost) vegyék igénybe. A villamosokról a Margit hídnál a nagykörúti villamosokra, vagy a Batthyány térnél az M2-es metróra átszállva érhetik el úti céljukat.

Tanácsok az Újpest-Városkapu autóbusz-állomás felé tartó utasoknak:

Aki a belváros felé tart, annak érdemes Újpest-Központ megállóhelyen leszállni, innen a sűrűbben induló 12M és 14M metrópótló villamossal elérhető a Lehel tér, ahonnan már közlekedik az M3-as metró. A Váci útra tartó utasoknak a metrópótló autóbuszt ajánljuk.

Tanácsok az esténként és hétvégén az Árpád hídtól, Újpest-Városkaputól, Kőbánya-Kispestről, illetve a Népligettől induló utasoknak:

Kérjük, hogy utazásuk megtervezésekor vegyék figyelembe a megnövekedett menetidőt, azaz járataink biztos eléréséhez több időre lehet szükség.

(Volánbusz Zrt.)

Címkék: , , , , , ,