Gyönyörű és még pilisvörösvári is – Gál Adrienn Pest megye legszebbjei között

08:25 | 2017 10. 25.

Kategóriák: Al kiemelt, Közélet

Az idei Pest Megye Szépe versenyen egy pilisvörösvári indulónak is drukkolhatunk. Gál Adrienn szigorú válogatás után kerülhetett be a 16 döntős lány közé. A gyönyörű, fiatal hölgy a Varkapu.info portálnak mesélt arról, hogy miért indult a szépségversenyen, milyen elvárásai és céljai vannak, de arról is beszélt, hogy miért ajánlja nőtársainak, hogy megméressék magukat hasonló versenyeken. Egy rossz hírünk pedig már a cikk elején van férfi olvasóinknak: Adrienn foglalt, és a versenyre történő felkészülés során éppen barátjától kapja a legtöbb erőt és támogatást.

Először is, mit lehet rólad tudni azon túl, hogy pilisvörösvári vagy?

Kiskorom óta Vörösváron élek. Nagyon szeretem ezt a várost, különlegesnek érzem magam, hogy ilyen szép környezetben nőhettem fel. Itt tanultam a Templom Téri Általános Iskolában, majd később a Budapesti Kommunikácios Főiskolán végeztem el egy felsőfokú marketing és reklámügyintéző képzést. Jelenleg marketing és értékesítési asszisztens vagyok egy luxusdekor cégnél.

A munka mellett mivel töltöd az idődet? Milyen hobbik segítségével kapcsolódsz ki?

Kiskorom óta életem fontos része a rajz és a festés. Mindig kikapcsol, ha időm engedi, hogy ceruzát vagy ecsetet ragadjak. Ha éppen nem kreatívkodom, akkor leginkább edzek. A mindennapjaim része a mozgás, a helyi edzőterem és a gyönyörű pilisi táj pedig ebben mindig nagy barátom.

Fotó: facebook.com/pestmegyeszepe

Miért döntöttél úgy, hogy elindulsz a Pest megyei szépségversenyen? Korábban is voltak már ilyen terveid?

A szépségverseny ötlete már korábban körvonalazódott bennem, hiszen mindig is vágytam arra, hogy megízlelhessem ezt az életet. Régóta szerettem volna élni az ilyen versenyek által nyújtott lehetőségekkel. Úgy gondolom, hogy egy ilyen megmérettetés sosem csak a szépségről szól, főleg, hogy az egy borzasztóan relatív dolog. Sokkal inkább az van a háttérben, hogy miként tudjuk képviselni és megosztani másokkal azokat az értékeket, amiknek köszönhetően kiválasztottak minket. Azoknak a lányoknak, akik majd ezzel a cikkel találkoznak, üzenném, hogy egy ilyen lehetőség rendkívül jó önbizalom tréning is, így egy nő számára ez fantasztikus időszak lehet. Egyébként ez az első ilyen versenyem.

Ki támogat téged a felkészülés és a verseny során?

A jelentkezés ötlete a saját akaraterőmből fakadt, így azon ritka alkalmak egyikét élem át, amikor úgymond saját magam mentora lehetek. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy igazán elkötelezett és profi csapat áll mögöttünk, akik minden egyes mosolyunkért keményen megdolgoztak, és dolgoznak is a november 18-i gálánkig. Emellett természetesen hálás vagyok a szponzoroknak is. A magánéletemben a családom az én kis szurkolótáborom, emellett pedig a barátom az, akitől elképzelhetetlen erőt és támogatást kapok.

Fotó: facebook.com/pestmegyeszepe

Hogyan sikerült bekerülnöd a legszebb 16 lány közé?

A Pest Megye Szépe versenyre rengeteg hölgy jelentkezett, akiket egy zsűri szűkített le azokra a gyönyörü lányokra, akik lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek egy castingon. Ott aztán tovább csökkentették a létszámot, amíg le nem szűkült a kör a legszebb 16 hölgyre. A válogatás alatt a zsűri azt kísérte figyelemmel, hogy mit tudunk önmagunkból kiadni, hogy otthonosan mozgunk-e egy számunkra ismeretlenebb területen, és természetesen a külsőn kívül a belbecs értékei sem merülhettek feledésbe. Különböző műveltségi kérdésekre is válaszolnunk kellett.

Hogyan folytatódik a verseny? Helyi olvasóink segíthetik a szereplésedet?

A verseny november 18-áig tart. Ekkor rendezik meg a gálaestet a törökbálinti Munkácsi Mihály Művelődési Házban. Addig több találkozón is részt veszünk, amelyek főként koreográfia órákból, járás- és ruhapróbákból illetve fotózásokból állnak. Egyik szponzorunk, a DNS Szabadidő- és Sportközpont, akiknek köszönhetően például legutóbb egy kőkemény edzéssel kombinált programunk volt. Ezt én kifejezetten élveztem. A cél, hogy egy profi, jól összeszokott csapat állhasson a színpadon novemberben.

Ami a kérdés másik részét illeti, számomra a legnagyobb segítség, ha látom, és hallom az ismerőseim kedves visszajelzéseit. Nekem már az is hatalmas erőt ad, hogy kapok egy-egy őszinte pillanatot az emberek figyelméből.

Fotó: facebook.com/pestmegyeszepe

Fontos számodra, hogy Pilisvörösvárt képviselheted a szépségversenyen?

Természetesen büszkén állok pilisvörösvári lakosként a csoportársaim között, hiszen tényleg elmondhatom magamról, hogy olyan helyen nőhettem fel, és olyan helyen élhetek, amelynek érdekes kultúrája van, és ahova mindig jól esik hazajönni.

Mik a terveid a jövőben? Ezt befolyásolhatja a verseny eredménye?

A jövőre nézve… több álmomat is szeretném megvalósítani. Célom, hogy kilépve a komfortzónámból felülmúlhassam önmagam. Azt javasolnám mindenkinek, hogy tegyen így néha, hiszen csak akkor ismerjük meg igazán a bennünk rejlő lehetőségeket, ha ismeretlen vizeken is sikeresen evezünk. Mi több… ha élni is tudunk az adott sikerrel. A verseny az álmaimat nem feltétlenül befolyásolja, inkább úgy fogalmaznék, érdemben hozzá tehet majd azokhoz. És remélem, hogy hozzá is fog tenni.

Fotó: facebook.com/pestmegyeszepe

Milyen eredeménnyel lennél elégedett?

Ezt a kérdést a legutóbbi versenytalálkozónkon is feltették nekünk. Mindannyian éreztük, hogy rettenetesen összetett ez a dolog. Én a versenytől elvárt értékeket már megkaptam, illetve folyamatosan osztozok benne a találkozók alkalmával. Az igazi eredmény valójában a bennünk rejlő belső értékek csillogása, hogy képviselni tudjuk azokat az értékeket, amik miatt majd mi tizenhatan a döntő színpadán állhatunk. Az álmom pedig, hogy döntős lehessek, sőt, ki merem mondani, hogy nyerni szeretnék. Úgy érzem, hogy ez a verseny egy lépcső lehet a nagy álmom felé vezető úton. Ez pedig nem más, minthogy szeretném hazánkat egy világversenyen is képviselni.

Ehhez nagyon sok sikert kívánunk!

A Pest Megye Szépe verseny hivatalos honlapja: www.pestmegyeszepe.hu

A Pest Megye Szépe verseny hivatalos Facebook oldala: www.facebook.com/pestmegyeszepe

(Gribek Dániel – Varkapu.info)

Címkék: , , ,