Ha december, akkor Chili Mikulás – Jelentkezz árusnak, és nevezz a chilis sütiversenyre!

14:01 | 2017 11. 15.

Kategóriák: Közélet

Az utóbbi években Solymár egyik legközkedveltebb eseményévé nőtte ki magát a Chili Fesztivál. Ha pedig a nyári eseményről lekéstetek volna, vagy csak egyszerűen ismét csípős hangulatba hoznátok magatokat, akkor van egy jó hírünk: idén is lesz Chili-Mikulás buli!

December 2-án, 12 órától 20 óráig ismét fergeteges hangulatra számíthat az, aki ellátogat az Apáczai Csere János Művelődési Házba. A chili szerelmesei ismét szószok, savanyúságok, és egyéb finomságok közül válogathatnak, de természetesen kísérő programokra is számíthatunk. Ennek részleteit a szervezők folyamatosan csepegtetik, így érdemes szemmel tartani az esemény Facebook oldalát. Természetesen mi is beszámolunk mindenről!

Chilitermékek minden mennyiségben

„Ha szeretnéd elhozni chilis termékeidet az idei solymári Chili-Mikulás bulira árusítani, kóstoltatni vagy kiállítani, kérlek, regisztrálj előzetesen nálunk” – olvasható az esemény Facebook oldalán. Mielőtt jelentkeznél, mindenképp olvasd át a tájékoztatót, amiben minden foglalással kapcsolatos információt megtalálsz, majd jelezd szándékodat az info@chilifesztival.hu e-mail címen, vagy Facebook üzenetben.

Chili és sütemény, sütemény és chili?

A sütés szerelmesei idén is megmérettethetik magukat, ugyanis a rendezvény idején édes és sós kategóriában is várják majd a chilis finomságokat. Jelentkezni szintén az info@chilifesztival.hu e-mail címen, vagy Facebook üzenetben tudsz. A süteményeket független szakértőkből álló zsűri értékeli majd.

Az időpontot jól jegyezzétek meg: december 2. Chili-Mikulás buli! Amint megszületik a részletes program, természetesen azzal is jelentkezünk, addig is regisztráljatok eladónak, kiállítónak, és keressétek elő a legfinomabb chilis receptjeiteket!

Ez még érdekelhet: Szeptemberben rendezték meg a Solymári Búcsút, ahol a vásár részlegen fel-feltűnt egy-egy chili árus is. Ottjártunkkor élőben is bejelentkeztünk Facebook-oldalunkon, amely során a CsakaChili Kert&Bolt termékeivel is megismerkedhettetek. Erről készült cikkünk ITT érhető el, míg a videót itt láthatod: 

 

(Varkapu.info, Kép: Chili Fesztivál hivatalos rendezvény fotók)

Címkék: , , , , ,