Hamarosan import távol-keleti fűszereket vásárolhatunk Pilisvörösváron

16:10 | 2017 10. 13.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

Alapos mérlegelés után a pilisvörösvári képviselő-testület a Chimpex Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nak adta bérbe a Fő utca 77. alatti helyiséget – közölte a vorosvarihirek.hu hírportál. A szerződést 315 000 Ft/hó bérleti díjért, határozatlan időre, 3 havi kaucióval és 4 év felmondási moratóriummal írták alá október 11-én.

A pilisvörösvári híroldal szerint a nyertes pályázó vegyes kiskereskedést fog nyitni az épületben.

Ketten versenyeztek a helyiségért

“A Fő utca 77. alatti ingatlan, melyet évekig a Raiffeisen Bank bérelt az önkormányzattól, hosszú ideje üresen áll. Több próbálkozás is volt az ismételt bérbe adásra, de eddig sikertelenül. Augusztus 15-én az önkormányzat új bérleti pályázati felhívást tett közzé az ingatlan bérbeadására, és az épület bérbevételére most két érvényes, és egyben komoly ajánlat érkezett, az egyik a General Immo Ingatlanhasznosító Kft.-től, a másik a Chimpex Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-től. Mindkét pályázat megfelelt a kiírásnak” – írt az előzményekről a vorosvarihirek.hu portál.

Távol-keleti fűszerek Vörösvárra

A Chimpex Hungária Kft. kiskereskedőként kezdte el működését 1996 augusztusában, akkor még az egész vállalkozásban heten dolgoztak egy minimális áruválasztékkal és raktárkészlettel 150 négyzetméter alapterületen, azóta a cég nagykereskedéssé nőtte ki magát. Honlapjuk ismertetője szerint mára az élelmiszerpiac szakértőivé váltak, 2500 négyzetméteres raktáráruházukban széles áruválaszték található többek között európai és ázsiai gyártók legjobb termékeiből.

A Chimpex Hungária Kft. több éve nemcsak a helyi kiskereskedőket látjuk el, hanem Magyarország legnagyobb szupermarket hálózatait is, mint a TESCO, AUCHAN, METRO, CBA, stb. A piaci versenyben történő helytállás érdekében 2011-től megkezdték a kiskereskedelmi üzlethálózatok kiépítését, 2012-ben már 2 bolt működött a fővárosba. “Munkánk mérföldköve a távol-keleti áruk importja és terítése. Nevezetesen a még kevésbé ismert vietnámi és ázsiai országok fűszerei, szószai, tésztái, konzerv termékei, teái. Ezeket a termékeket gondosan választjuk ki, hogy az európai ízlésnek és élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfeleljenek” – olvasható a Chimpex Hungária Kft. honlapján.

(Varkapu.info – Fotó: vorosvarihirek.hu)

Címkék: , ,