Hol jégkorcsolyázhatunk a térségben?

11:24 | 2021 12. 10.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet, Sport

A térségben élők már megszokhatták, hogy Solymár központjában a téli időszakra jégkorcsolya pályát állít fel az önkormányzat. Idén azonban már nem csak a Templom térre látogathatnak el azok, akik suhannának egyet, hanem a pilisvörösvári tavak környékére is érdemes lesz kiruccanni.

ADVENTI PROGRAMOK A TÉRSÉGBŐL EGY HELYEN>>>

Jégkorizás Solymáron

Ha december, akkor nem maradhat ki a programból a solymári jégkorszak! A csodálatosan feldíszített Templom tér bejárását követően érdemes a kedvelt téli sportnak is hódolni.

Hétköznaponként 16 és 21 óra között látogatható a jeges hely, míg hétvégén hosszabb nyitvatartással, 10 órától 21 óráig várják a látogatókat.

A korizás a belépőjegy megváltásával lehetséges: hétköznap egységesen 700 Ft-ért, míg hétvégén 1000 Ft-ért léphettek a jégre.

A korcsolyabérlési lehetőség is adott, melyet 300 Ft-ért tudtok igénybe venni. Ha pedig a nagy mozgásban megszomjaznátok, a Hüttében finomságok közül válogathattok. 

Suhanj egyet Pilisvörösváron!

A Kacsa-tó melletti sátor december 1-jétől február 15-ig várja a kis és nagy korizókat.

Ha nincs lábbelitek, akkor se csüggedjetek, kölcsönzésre is van lehetőség: a 26-38 méretű korcsolyát 600 Ft-ért, a
39-45 méretű korcsolyát 1000 Ft-ért tudjátok használni.

A jégpálya hétfőtől péntekig 16 és 20 óra között van nyitva, míg hétvégén 10 és 14 óra között, illetve 16 és 22 óra között várják az érdeklődőket.

A jegyárban figyelembe veszik, hogy vörösvári lakosok vagytok-e vagy a térségből érkeztek. Amennyiben helyiek vagytok, 500 Ft (gyermek) és 1000 Ft (felnőtt) a jegy, míg a környékből érkezőknek 800 Ft-ot (gyermek), illetve 1500 Ft-ot (felnőtt) kell fizetni.

A sátorban melegedő sarokkal és Hüttével várnak!

ADVENTI PROGRAMOK A TÉRSÉGBŐL EGY HELYEN>>>

 

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , ,