Kanyarodó sáv épül Piliscsabán, a Fő út – Kenderesi út kereszteződésnél

12:50 | 2018 03. 14.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

Megkezdődött Piliscsaba Fő út – Kenderesi út kereszteződésénél a hivatalos munkaterület átadás-átvételi eljárás – tájékoztat Facebook oldalán Farkas András polgármester.

A kivitelezés jövő hét második felében, március 21-én kezdődik és várhatóan két hónapig tart majd. Az első szakaszban útszélesítés történik, mely ideje alatt szakaszosan jelzőlámpás útlezárásra lehet számítani.

A Magyar Közút munkatársai egyeztetést tartottak a helyszínen, melyen jelen volt Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, Farkas András polgármester és Styevola István, a fejlesztési bizottság elnöke, valamint Győri Gábor, a városüzemeltetési intézmény vezetője is.

“Az érintett területen kanyarodó sávot alakítanak ki, mind a Kenderesi út torkolatánál, mind Esztergom irányából a 10-es úton. Ezzel párhuzamosan a kereszteződéstől a buszmegállóig járda is épül, egyúttal megoldódik a terület vízelvezetése is. A beruházás során a későbbi jelzőlámpás kialakítás számára védőcsövek elhelyezése is megtörténik” – olvasható a polgármester közleményéből.

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,