Majdnem 7 millió forint adomány futásból

06:31 | 2010 11. 04.

Kategóriák: Közélet

“Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Magyar Vöröskereszttel és a Nagy Sportágválasztó szerezőivel közösen indított adománygyűjtő futás alkalmával nyújtott segítségüket. A Bajnokok futásakor 3,5 millió forint összegű pénzbeni és 3 millió forint összegű tárgyi adomány gyűlt össze a Vörösiszap-katasztrófa károsultjai részére.” – Olvashatjuk a paty.hu-n.

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Magyar Vöröskereszttel és a Nagy Sportágválasztó szerezőivel közösen indított adománygyűjtő futás alkalmával nyújtott segítségüket. A Bajnokok futásakor 3,5 millió forint összegű pénzbeni és 3 millió forint összegű tárgyi adomány gyűlt össze a Vörösiszap-katasztrófa károsultjai részére.

Sportolóink nem adták fel, reggeltől estig futva teljesítették az elmaradt szupermaratoni távot, a Sopront érintő útvonalon át. Sikeres és emlékezetes volt ez a 3 napos út, amely emlékezetünkben örökké megmarad. Öröm volt nézni a gyermekek boldog arcát, akik örömmel fogadták, és szívesen futóinkkal együtt kocogták a kilométereket. Köszönet a helyi polgármestereknek, a helyi óvodák, iskolák, képviselőinek, lakosságnak a szívélyes fogadtatásukért, kedvességükért, segítségükért és közreműködésükért.
 
Még egyszer köszönet az összes adományozónak, támogatónak, hogy csatlakoztak ily módon célunk eléréshez, és segítették a vörösiszap katasztrófa károsultjait.
 
Köszönettel:
 
Mi, A Bajnok-csapat tagjai: Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajn ok maratoni kenus), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus), Boronkai Péter (világ és európa bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman), Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus).
 
Élménybeszámolók, képek, videók megtekinthetők a www.sportagvalaszto.hu honlapon.
 

Üdvözlettel:
 
Starline Tehetséggondozó
és Sportrendezvény-szervező Iroda
Cím:1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90.
Mobil: +36-30-81-222-61
Web: www.starlineagency.hu
E-mail: starlineagency@gmail.com

(paty.hu)

Címkék: , , , ,