Már egy fürdetéssel is támogathatod az Ürömi Menhely kutyáit

13:05 | 2019 03. 28.

Kategóriák: Közélet

A napokban Wash & Vau kutyamosó gépet helyeztek el az Ürömi Menhelyen, amelynek segítségével mostantól Ti is támogathatjátok az állatotthon védenceit. 

Ha unod már a kutyaszőrtől eldugult lefolyót és a koszos fürdőkádat, akkor a Wash & Vau-t neked találták ki! Az önkiszolgáló kutyamosó által gyorsan, biztonságosan és bosszankodás mentesen fürdetheted le kedvenced bármikor, amikor csak szeretnéd.

2019. március 28-tól bárki igénybe veheti a menhely területén a kutyamosó gépet: egészen pontosan hétköznap 8-tól 14 óráig, míg hétvégén 8-tól 12 óráig.

Amellett, hogy a fürdetés után kedvenced friss és üde lesz, a szolgáltatás igénybevételének összegével az Ürömi Menhely kis és nagy lakóit is támogathatod.

Hogyan is működik a kutyamosó?

  1. lépés: Fizesd ki a megfelelő összeget! Figyelem, a menhelyen kihelyezett gép kizárólag 100 és 200 Ft-os érmével működik!
  2. lépés: A kád fertőtlenítése után vezesd be kutyádat a kádba!
  3. lépés: Te választhatod ki, hogy milyen ápolókra van szükséged, nincs kötött program. Előre bekevert sampon, bolha- és kullancsriasztó sampon, illetve kondicionáló is van, így a mosás ideje és alapossága teljes mértékben a gazdin múlik.
  4. lépés: A használt kozmetikumokat alaposan öblítsd ki kedvenced bundájából!
  5. lépés: Most jöhet a szárítás a kellemes hőmérsékletű professzionális szárítóval. Javasoljuk, hogy szárítás előtt szüneteltesd a programot, töröld kutyád bundáját törölköző-szárazra, így hatékonyabb lesz a szárítás folyamata.

A bevétellel a menhelyi kutyákat támogathatod

A kutyamosó gépek 200 Ft-os percdíjjal működnek, azonban a kiválasztott programtól és a kutya méretétől függően változik a mosás konkrét ára. A díjszabásról a Wash & Vau oldalán találtok bővebb infót.

Érdemes nyomon követni az Ürömi Menhely Facebook-oldalát is, ugyanis hamarosan videót láthattok arról, hogyan is működik egy ilyen gép:

(Varkapu.info)

Címkék: , , , ,