Már most érdemes téli gumira váltani – Pilisszentivánon akár 20 perc alatt is végezhet!

10:47 | 2018 10. 01.

Kategóriák: Al kiemelt, Közélet

Bár a következő néhány napban valamivel melegebb időre lehet számítani, a hűvös éjszakák és reggelek akár már október elején is indokolhatják a téli gumi használatát – hívta fel a térség autótulajdonosainak figyelmét Preisz Tibor. A pilisszentiváni Marsopont vezetője, a Preisz Gumi tulajdonosa a Varkapu.info-nak hangsúlyozta, hogy fontos lenne időben elvégezni az abroncscserét, hiszen csúcsidőben nehéz helyzetbe kerülhetnek mind a vásárlók, mind pedig a gumisok, 20 perc helyett akár több órát is várakozhatnak.

„A legrosszabb, mikor a híradóban este bemondják, hogy egy vagy két nap múlva havas esőre, havazásra kell számítani. Az autósok nagy része ilyenkor kap észbe, hogy fel kellene rakni a téli gumit, a drasztikus keresletnövekedést azonban nagyon nehéz kielégíteni, ami a vásárlók számára is sok bosszúsággal jár. Növekszik a várakozási idő, emiatt mindenki idegesebb. Ezt azonban könnyedén el lehet kerülni, hiszen nálunk, Pilisszentivánon megnövelt kapacitással, bejelentkezési lehetőséggel és előrendelési akcióval is várjuk az ügyfeleinket” – hangsúlyozta Preisz Tibor.

Ha az autósok október közepéig kiválasztják és félre rakatják a téli gumijukat a Preisz Guminál, akkor azt akár még decemberben is átvehetik az ősz elején meghatározott árakon. A pilisszentiváni szakember szerint ez jó lehetőség arra, hogy kiszámítható legyen a vásárlás időpontja, ráadásul a közeljövőben minden bizonnyal 5-10 százalékkal is emelkedni fognak az árak, hiszen mind az euró árfolyama, mind az alapanyagok áremelkedése ezt vetíti elő. Ha tehát valakinek még október elején nincsen pénze az új garnitúrára, de még a következő napokban megrendeli azt, 1-2 hónappal később még garantáltam a jelenlegi árakon kaphatja meg az előre lefoglalt gumikat.

Hatalmas raktárkészlet – azonnal, akár interneten keresztül is

A pilisszentiváni Marsopont egyébként óriási választékkal várja a vásárlókat a legalsótól a legfelső kategóriáig, minden méretben, szinte az összes termék azonnal elérhető a raktárból. Ha egy megrendelt gumiból mégsem tudnak rögtön adni, a központi raktárból 1-2 nap alatt bármelyik arucikk megérkezik.

Ráadásul a rendelés a www.preiszgumi.hu oldalon is leadható, a megújult, mobilbarát honlapon ugyanis a teljes készlet megtalálható, és a telephelyi átvétel is megoldható – akár a téli gumik felszerelésével is.

Érdemes bejelentkezni és előre gondolkodni

A pilisszentiváni Preisz Gumi a szezont megnövelt kapacitással várja, hogy a vásárlók minél előbb távozhassanak a lecserélt gumikkal. „Egyszerre három csapatunk dolgozik majd a pilisszentiváni telephelyünkön, ám így sem fogunk tudni minden igényt kielégíteni, ha a környék autótulajdonosainak nagy része szinte egyszerre váltaná le az abroncsait. Ezért is nagyon fontos, hogy már az igazi tél beköszönte előtt jöjjenek el hozzánk. Ez azért is lényeges, mert napközben hiába van 15-20 fok, ha hajnalban és reggel már hideg az aszfalt, a nyári gumi megkeményedik, és balesetveszélyessé válik. Érdemes tehát akár már a napokban gumit cserélni, hiszen a téli nem kopik annyira az enyhébb órákban, mint amennyire a nyári veszít megbízhatóságából” – mondta el a Varkapu.info kérdésére Preisz Tibor.

A szakember hangsúlyozta azt is, hogy minden esetben érdemes bejelentkezni, időpontot kérni tőlük, hiszen így mindkét fél könnyebben tud tervezni, elkerülhető a felesleges várakozási idő, így az idegesség is. „Ha a vásárlók már előre időpontot kérnek, akkor nagyjából 20 perc alatt el tudjuk végezni a kerékcserét az előre megbeszélt időpontokban. Ha azonban valaki váratlanul érkezik hozzánk a csúcsidőszakban, annak nem tudjuk garantálni a gyors segítséget, bár szeretném hangsúlyozni, hogy rugalmasak vagyunk. A kapacitásunk azonban nekünk is véges” – figyelmeztetett Preisz Tibor, aki csapatával és a Marsopont hatalmas helyi árukészletével várja az autósokat a pilisszentiváni Bánki Donát út 2. szám alatt.

Azt pedig reméljük, hogy senkiben nem merül fel, hogy nem cseréli le nyári gumijait télire, hiszen a 10-es úton is minden évben vannak komoly balesetek, amik téli gumival akár elkerülhetők is lettek volna.

Kérdéseivel forduljon a Preisz Gumi munkatársaihoz, készséggel állnak rendelkezésére!

+36 26 567 061
+36 70 942 5812
preisz.tibor@autoszentivan.hu

 

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,