Nunkovics vezetésével újjáalakult a dorogi Jobbik

09:33 | 2018 06. 22.

Kategóriák: Közélet

Néhány napja beszámoltunk arról, hogy a térséget is elérte a Jobbiknál tapasztalható kilépéshullám. Császárné Kollár Tímea regionális igazgató a Mi Hazánk Mozgalomban folytatja, míg számos helyi alapszervezet feloszlott, köztük a dorogi is. Utóbbi azonban Nunkovics Tibor vezetésével, régi és új tagokkal ismét létezik.

“Szerdán újraalakult a Jobbik Dorogi Szervezete, amelyet a korábbi tagság vasárnap oszlatott fel. A szervezetnek régi és új tagjai is vannak, akiknek célja, hogy ugyanazzal a lelkesedéssel és elszántsággal küzdjenek tovább, ugyanazon célok és elvek mentén, ahogyan azt a dorogi szervezet fénykorában is tette” – fogalmazott a Varkapu.info-hoz is eljuttatott sajtóközleményében Nunkovics Tibor, a helyi szervezet új elnöke.

A tájékoztatóból kiderül, hogy az újjáalakult szervezet elsődleges feladatának tartja Dorog város lakosainak képviseletét és a környező településeken élő honfitársaik segítését. “Munkánkat a nemzeti néppárt alapítónyilatkozata szerint kívánjuk végezni, miszerint: a nemzet egészét, azaz minden magyar embert képviselni kívánunk. A szervezet elnökének Nunkovics Tibort, a szervezet régi-új tagját és a párt korábbi országgyűlési képviselőjelöltjét választotta. A korábbi tagoknak további sikereket kívánunk! Tovább visszük a lángot, amelyet tisztességgel és kemény munkával őriztek” – olvasható a Jobbik dorogi szervezetének közleményében.

(Varkapu.info)

Címkék: , ,