Olasz ízek kavalkádja lesz a vörösvári Platz Piacon

08:59 | 2020 09. 15.

Kategóriák: Közélet

Vasárnap harmadik alkalommal rendezik meg a pilisvörösvári Kacsa-tónál a Platz piacot és családi napot. Ahogy az érdeklődők megszokhatták, hazai termelők friss élelmiszerei közül lehet válogatni, de helyi kézművesek portékáit is megvásárolhatjuk majd. A rendezvény egyedisége azonban, hogy hónapról hónapra valami újdonságot is belecsempésznek a szervezők a programba: a pikniken ezúttal Olaszországba kalauzolják el a látogatókat.

Milyen a piac hangulata? Less be az első családi napról készült fotógalériánkba>>>

“Legnagyobb célkitűzésünk, hogy közösségi helyet hozzunk létre, ahol az emberek találkozhatnak, vásárolhatnak, ehetnek, ihatnak és jókat beszélgethetnek, pont mint az olasz piacokon” – áll a rendezvény Facebook-oldalán.

Lehetőség lesz helyben sütött nápolyi pizzákat kóstolni, melyeket a Panificio di Basilico csapata fog elkészíteni.  Zenei aláfestésként Italo Disco slágerekkel fokozzák a hangulatot, melyekről Dj Subee gondoskodik, illetve Emma&Richard Songs ad nekünk koncertet.

Ahhoz pedig, hogy az olasz “Dolce Vita” életérzés jobban átjöjjön, hideg Prosecco és Aperol Spritz is szerepelni fog a kínálatban. Természetesen a Platz piac pultjában az olasz italok mellett, magyar termelők borait, limonádékat, házi szörpöket, csapolt söröket és gyümölcsös spritzeket szolgálnak fel.

A gyerekeket ismét (fizetős) kísérőprogramok várják: lovas programok, ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások. 

Időpont: 2020. szeptember 20. vasárnap 8:30

A termelőktől történő vásárlásra 16:30-ig van lehetőség.
A vendéglátás és egyéb szolgáltatások 18:00-ig tartanak nyitva.

A Facebook-eseményhez ITT lehet csatlakozni>>>

Címkék: , , ,