Szél Bernadett a Momentum színeiben indul a térségben a 2022-es választáson

11:34 | 2021 02. 19.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

Az már korábban kiderült, hogy a FIDESZ-KDNP a jelenlegi országgyűlési képviselő, Csenger-Zalán Zsolt helyett 2022-ben Menczer Tamást, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát indítja az országgyűlési választásokon. Az már korábban tudható volt, hogy a baloldali ellenzéket Szél Bernadett fogja képviselni a Solymárt, Pilisszentivánt, Piliscsabát, Pilisjászfalut, Perbált, Pátyot, Zsámbékot, Remeteszőlőst, Tököt és Tinnyét, Nagykovácsit, valamint Telkit is magába foglaló választókerületben, mára viszont az is kiderült, hogy az LMP-t korábban elhagyó politikusnő a Momentum színeiben vág neki a megmérettetésnek.

Mindezt az ATV híradása szerint Fekete-Győr András, a párt elnöke jelentette be Facebook-oldalán. Fekete-Győr élő videójában arról beszélt: Szél Bernadett egy olyan politikus, aki bebizonyította a “macsó Orbán-rendszernek”, hogy a nőknek van helye a politikában. Szél Bernadettel, Hadházy Ákossal és Szabó Szabolccsal – akik mindhárman független képviselők – nemrég kötött szövetséget a Momentum.

Szél arról beszélt: új korszak indult el, új útra lépnek – 2022 elkezdődött, most belevágnak egy olyan korszakba, ami a munkáról fog szólni. Úgy fogalmazott: számára a momentum támogatása azt jelenti, hogy olyan tisztakezű politikusokkal fog együtt dolgozni, akik az embert teszik az első helyre.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,