Szeptembertől változik a menetrend a Volán járatokon

10:41 | 2018 08. 23.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

2018. szeptember 1-jétől (szombattól) a 800-as, 810-es, 815-ös, 820-as, 830-as és 832-es autóbuszvonalak menetrendje módosul, ezzel egyidejűleg a 811-es és 831-es autóbuszvonalak megszűnnek.

Ahogy arról korábban írtunk, a 830-as autóbuszvonal valamennyi járata a pilisvörösvári vasútállomás érintésével, Pilisszántóig meghosszabbított útvonalon közlekedik, így biztosítva a vasútállomással nem rendelkező Pilisszántó esetében a megfelelő vasúti kapcsolatot. Az autóbuszok Pilisvörösváron kedvező átszállási lehetőséget biztosítanak mind a Budapest felől, mind pedig a Budapest felé közlekedő vonatokra, amely figyelembe véve a 10-es számú főúton tapasztalt forgalmi torlódásokat, a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését.

A Pilisszántó és Budapest közötti útvonalra a Budapest-bérlet, és e mellé váltott kiegészítő VOLÁNBUSZ helyközi autóbuszbérletek 2018. szeptember 1-jétől a vonatokon Pilisvörösvár és Budapest közötti utazásra is érvényesek, ezáltal Pilisszántó és a főváros között az utasok egyetlen bérlettel tudják igénybe venni a vasúti ráhordást biztosító autóbuszjáratokat és a vonatokat.

(Volánbusz Zrt.)

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,