Téli gumi pont jó áron – Pilisszentivánon akár 20 perc alatt is végezhet!

08:16 | 2019 09. 16.

Kategóriák: Al kiemelt, Közélet

Bár egyelőre enyhe időjárásban van részünk, a hűvös éjszakák és reggelek már az őszi szezon elején is indokolhatják a téli gumi használatát. “Fontos időben elvégezni az abroncscserét, hiszen csúcsidőben nehéz helyzetbe kerülhetnek mind a vásárlók, mind pedig a gumisok, 20 perc helyett akár több órát is várakozhatnak” – hívta fel a térség autótulajdonosainak figyelmét Preisz Tibor

Kerülje el a sorban állást, váltson már most téli gumira! 

„A legrosszabb, mikor a híradóban este bemondják, hogy egy vagy két nap múlva havas esőre, havazásra kell számítani. Az autósok nagy része ilyenkor kap észbe, hogy fel kellene rakni a téli gumit, a drasztikus keresletnövekedést azonban nagyon nehéz kielégíteni, ami a vásárlók számára is sok bosszúsággal jár. Növekszik a várakozási idő, emiatt mindenki idegesebb. Ezt azonban könnyedén el lehet kerülni, hiszen nálunk, Pilisszentivánon megnövelt kapacitással, bejelentkezési lehetőséggel és előrendelési akcióval is várjuk az ügyfeleinket” – hangsúlyozta a pilisszentiváni Marsopont vezetője, a Preisz Gumi tulajdonosa.

Szezon előtt olcsóbbak az abroncsok!

A Preisz Gumi ősszel is előrendelési akcióval várja ügyfeleit: elég csak kiválasztani, és szóban megrendelni a kívánt abroncsot. Az akciós árat garantálják akkor is, ha az abroncsot csak később veszik át a vásárlók. 

Hatalmas raktárkészlet!

A szentiváni Marsopont óriási készlettel várja az érdeklődőket az alsó kategóriától a prémium kategóriáig. „Az általánosan használt méretekben szinte biztos, hogy 4-5 féle márkát tudunk ajánlani azonnal, készletről. A telephelyünkön folyamatosan 1000-1500 darab abroncs van, ha mégsem találunk megfelelőt, 1-3 munkanapon belül biztosan beszerezzük” – mondta a szerviz vezetője.

Tájékozódhat, vagy akár rendelhet is a Preisz Gumi honlapján keresztül ( www.preiszgumi.hu ). Ebben az esetben, ha a pilisszentiváni telephelyen veszi át a terméket, természetesen se szállítási, se logisztikai költséget nem kell fizetnie.

A Preisz Gumi munkatársai szívesen állnak rendelkezésére szakmai kérdésekben, ajánlat készítésében és bármilyen egyéb, gumival, felnivel kapcsolatos kérdésben!

Elérhetőségeink: 06 26 567 061, mob.: 06 70 942 58 12
E-mail: preisz.tibor@autoszentivan.hu

Jó utat és balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

Preisz Gumi

Címkék: , , , , , ,