Több térségi településen is leálltak a UPC szolgáltatásai

15:32 | 2018 01. 22.

Kategóriák: Közélet

Leányfalun, Pilisszentlászlón, Pilisborosjenőn, Szentendrén, Ürömön, Budakalászon és Pomázon jelenleg szünetelnek a UPC Magyarország internet, kábeltévé és vezetékes telefon szolgáltatásai. A meghibásodás oka, hogy a UPC szentendrei fejállomása szombatra virradóra ismeretlen okból leégett, és az ott található hálózati berendezések nagy része megsemmisült.

A Katasztrófavédelem munkatársai a tüzet még a reggeli órákban eloltották, jelenleg pedig a tűz keletkezésének okát vizsgálják a hatóságok. Munkatársaink azonnal megkezdték a helyreállítási munkák előkészítését, és nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy minél előbb újra elindulhassanak a UPC szolgáltatásai. Pillanatnyilag még tart a károk felmérése és a romok eltakarítása, ezért egyelőre még nem tudunk tájékoztatást adni arról, hogy szolgáltatásainkat legkorábban mikor tudjuk újra elindítani az érintett településeken. Addig is kérjük ügyfeleink türelmét és megértését. Amint további információkkal rendelkezünk, a UPC Magyarország mobilnet segítségével is elérhető Facebook oldalán közzétesszük, illetve a helyi médiumokat is tájékoztatni fogjuk.

Kapitány Zoltán
senior PR manager, UPC

Frissítés:

Hétfő reggel megérkezett Szentendrére az új, ideiglenes fejállomás konténere. Kollégáink azonnal megkezdték a berendezések telepítését és rácsatlakoztatását a vasárnap már újrahúzott kábelekre.

Fotók a szentendrei tűzről:

 

 

Címkék: , , , , , , , ,