Újra kinyit a TóPart Halsütöde

13:45 | 2018 07. 13.

Kategóriák: Al kiemelt, Közélet

De csak három napra és a Solymári Sörfesztivál idejére. Erről a tavaly a pilisvörösvári bányatavaknál üzemelő TóPart Halsütöde Facebook oldalán tájékoztatták az halra éhező követőket. Mint az ismeretes, egy évi sikeres működést követően a halas büfé idén már nem nyithatott újra, ám az augusztus 10. és 12. között zajló Solymári Sör- és Kolbászfesztivál idején ismét meg lehet kóstolni néhány különlegességet.

“Mivel sokan kértétek, hogy hozzuk vissza egy picit a Tópart Halsütő hangulatát, a Solymári Sörfesztiválon 3 napra újra nyitunk, még pedig nagyon különleges és finom halételekkel. Lesz nálunk: Halkolbász, Bajai halászlé, Körös-toroki halászlé, Baracskai halcsorba, Harcsa paprikás, Angolna pörkölt, Forró haltepertő, Fish & Chips, Paprikás lisztben sült kárász, törpe harcsa és hekk ♡” – olvasható a TóPart Halsütöde oldalán.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a Solymári Sör- és Kolbászfesztiválról, úgy kattints ide, hiszen korábban már írtunk a programokról, és arról is, hogy hány sörkülönlegesség várja majd az érdeklődőket.

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,