Váltson most nyári gumira! Szezon előtti árak Pilisszentivánon

13:38 | 2019 03. 22.

Kategóriák: Al kiemelt, Közélet

Kerülje el a sorban állást, váltson már most nyári gumira! Rövid határidők, szezon előtti árak Pilisszentivánon, a Marsopontban!

„A napi átlaghőmérséklet már megengedi, hogy nyári gumit szereljünk az autónkra. A téli gumik a puhább szerkezetük miatt 10 fokos hőmérséklet esetén már jobban kopnak, és kevésbé tapadnak, mint a nyári abroncsok. Az én autómon már nyári gumi van….” – mondta el a Varkapu.info kérdésére Preisz Tibor.

„Olcsóbbak az abroncsok, ha szezon előtt rendelünk…..”

A Preisz Gumi tavasszal is előrendelési akcióval várja ügyfeleit. Márciusban elég csak kiválasztani, és szóban megrendelni a kívánt abroncsot. Ebben az esetben az akciós árat garantálják akkor is, ha áprilisban vagy májusban szerelik fel a kiválasztott gumikat.

Hatalmas raktárkészlet!

A szentiváni Marsopont óriási készlettel várja az érdeklődőket az alsó kategóriától a prémium kategóriáig. „Az általánosan használt méretekben szinte biztos, hogy 4-5 féle márkát tudunk ajánlani azonnal, készletről. A telephelyünkön folyamatosan 1000-1500 darab abroncs van, ha mégsem találunk megfelelőt, 1-3 munkanapon belül biztosan beszerezzük” – mondta a szerviz vezetője.

Tájékozódhat, vagy akár rendelhet is a Preisz Gumi honlapján keresztül ( www.preiszgumi.hu ). Ebben az esetben, ha a pilisszentiváni telephelyen veszi át a terméket, természetesen se szállítási, se logisztikai költséget nem kell fizetnie.

„És mit csináljak a levett téli gumikkal?” – kérdezik sokan. Erre is van megoldás a Preisz Guminál!

„Tárolja nálunk abroncsait a következő szezonig. Őrzött, biztosított raktárunkban, részletesen jegyzőkönyvezve, biztonságosan tároljuk Önnek a következő használatig, mélyen a piaci ár alatt. A tárolási költséget a következők befolyásolják: átmérő (’’), csak gumi vagy komplett kerék” – tájékoztatta a Varkapu.infot a tulajdonos.

A Preisz Gumi munkatársai szívesen állnak rendelkezésére szakmai kérdésekben, ajánlat készítésében és bármilyen egyéb, gumival, felnivel kapcsolatos kérdésben!

Elérhetőségeink: 06 26 567 061, mob.: 06 70 942 58 12
E-mail: preisz.tibor@autoszentivan.hu

Jó utat és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Preisz Gumi

Címkék: , , , , , ,