Vízhiány lesz Pilisszántón és Solymáron

12:11 | 2018 09. 18.

Kategóriák: Közélet

A következő napokban két környékbeli településen is vízhiányra kell számítani – tájékoztat a DMRV Zrt. Az érintett területeken ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák fognak zajlani, melynek idejére érdemes lesz előre gondoskodni a vízvételről.

Pilisszántó

Ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt szeptember 19-én 8 órától 12 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Pilisszántón (Placskó) az alábbi utcákban:

  • Erdősor, Körte, Kökény, Galagonya, Szőlő,
  • Szegfű lejtő, Diófa lejtő,Tanya, Zerge, Pintyőke köz,
  • Őz u. 93.sz.-tól felfelé, Fogoly u. 51.sz.-tól felfelé.

Solymár

Ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt szeptember 20-án 8 órától 15 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Solymár településen az alábbi területen:

  • Hősök utca (Kálvária utcától a Hősök közig),
  • Kálvária utca Hősök utca felőli vége.

Legyen otthon elég tartalék

Gondoskodjunk a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről! A karbantartás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

(Varkapu.info)

Címkék: , ,