KÖSZI Napvető nyári táborok Piliscsabán

07:30 | 2017 03. 25.

Kategóriák: Egyéb

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) 2017 nyarán Piliscsabán rendezi meg a 21. KÖSZI Napvető nyári táborait.

A Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület (KÖSZI) 2017 nyarán Piliscsabán rendezi meg a 21. KÖSZI Napvető nyári táborait.

 
 
 
 
 
21. KÖSZI Napvető kreatív tábor
7-12. osztályosoknak
Piliscsaba, 2017. július 16-22.
Idei mottónk: Angyalok és démonok
 
Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető Kreatív táborban szembenézünk a sötét oldallal, még ha az néha éppen mibennünk található is. Megvizsgáljuk, minket mi kísért meg, mi lakozik a gonoszság mögött, hogyan bánjunk az ellenségeinkkel, és hogy mit gondolunk a büntetésről. Tesszük ezt nevetve, táncolva, alkotva, sportolva, énekelve és csapatban játszva, hiszen hisszük, hogy végül győzedelmeskedik a jó. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, megidézzük a legjobb filmeket a Mozivásznon, fotózunk az Árnyjátékban és főzünk a A konyha ördögében. Légy velünk ördögien-angyalian kreatív a KÖSZI Napvető Kreatív táborban!
 
 
 
21. KÖSZI Napvető kalandtábor
3-8. osztályosoknak
Piliscsaba, 2017. augusztus 6-12.
Idei mottónk:Legyetek jók, ha tudtok!
 
Ősidők óta néz szembe egymással jó és rossz, fény és sötét, fehér és fekete, akár a sakktáblán. Idén nyáron, a KÖSZI Napvető kalandtáborban a jóság pajzsát magunkra véve szembeszállunk a sötét oldallal, még a saját rossz érzéseinkkel is. Bevetjük magunkat a sötétbe az Éjszakai túrán, magunk is elvarázsolódunk az Elvarázsolt Kastélyban, megmentjük a világot az Árnyjátékban és főzünk A konyha ördögében . Énekelve, nevetve, táncolva és kalandozva, nagy csapatjátékokkal és izgalmas vetélkedőkkel vár a KÖSZI Napvető kalandtábor!
 
 
 
A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek, fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a táborozókkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
 
Költséghozzájárulási díjak, valamint a kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net
 
Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net