Tűzijáték, koncertek, sördélután - Augusztus 20-i programok a térségben

Tűzijáték, koncertek, sördélután - Augusztus 20-i programok a térségben

Augusztus 20-án, vasárnap, Szent István ünnepén a hagyományos misét és kenyérszentelést követően is számos izgalmas program várja majd a térség lakóit. Pilisvörösváron lézershow, a Garancsi-tónál tűzijáték, Pilisszentivánon pedig utcabál lesz.

A programok listáját folyamatosan frissítjük, így érdemes visszatérni később is!

 

Budakalász
 
Szent István ünnepén a szentmisét követően koszorúzás, kenyéráldás és a városi díjak átadása várható. 
 
Nagykovácsi
 
A Villő Énekegyüttes ünnepi műsorával, Nagykovácsi elismerő címek adományozásával és a Tiszta Forrás Nyugdíjasklub dalaival várják az ünnepségen résztvevőket.
 
Páty
Augusztus 19-én az Új kenyér ünnepét követően retro party és Emelet Projekt koncert teszi feledhetetlenné a Pátyi Nyár eseményt. 
 
Piliscsaba - Tinnye
 
Idén a két település közösen szervezi meg az augusztus 20-i Szent István ünnepet a Garancsi-tó partján. A nap folyamán gyerekprogramok, előadások várhatók, de este tűzijáték is színesíti majd az eget. Emellett a résztvevőknek lehetőségük lesz fakanalat is ragadni.
 
Pilisszentiván
 
A szentmisét követően este fergeteges utcabál és tűzijáték színesíti az augusztus 20-i ünnepséget. A hangulatról továbbá az Adlersteiner zenekar és a Lévai Tímea-Poppre Ádám Duó gondoskodik.
 
Pilisvörösvár
 
Bár a Vörösvári Napok programja már augusztus 11-én elkezdődik, Szent István ünnepén is számos program várja a Kacsa-tóhoz érkezőket. A hagyományokhoz híven horgász-, halászlé- és tutajhúzóversenyen is megmérettethetik magukat a vállalkozó kedvűek, de koncertek és lézershow is gondoskodik majd a jó hangulatról.
 
Solymár
 
Augusztus 19-én, azombaton Sördélután lesz a plébánián, amely során a Die Bergländer Buam húzza majd a talpalávalót. Az augusztus 20-i programról hamarosan!
Részletes program>>>
 
(Varkapu.info)
 

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel