Kié a legnemesebb bor a vidéken? Piliscsabán kiderül!

10:08 | 2018 02. 06.

Kategóriák: Kultúra

A piliscsabai CÉH Egyesület idén is megszervezi nagy sikerű borversenyét, amelyre ezúttal is várják a térségbeli borászok jelentkezését.

Nevezési feltétel:

  • Fajtánként 3 minta leadása szabvány 0,75 l-es üvegben, annak nyakára rákötött címkén a bor fajtájának, jellegének, évjáratának szőlő termőhelyének, illetve a tulajdonos nevének és lakcímének feltüntetése
  • Nevezni lehet bárhol termelt, vagy bárhonnan vásárol szőlőből készített saját borral, amelyekből a gazdáknak legalább 50 liter mennyisége van. Utóbbit szúrópróbaszerűen ellenőrzik a szervezők!

Nevezési díj: 1500 Ft/fajta
Vacsora ára: 1500 Ft/fő

Mindkettő a minták leadásakor fizetendő.

Nevezni a borminták leadásával lehet február 28-án, szerdán 14-19 óra között a CÉH Egyesület székházában. (Piliscsaba, Templom tér 13.)

A 2018. évi III. Piliscsabai Borverseny bor bíráló bizottságának elnöke Módos Péter nemzetközi borbíráló, a Borkóstolás és borbírálat kézikönyve szerzője, a Magyar Bor Akadémia korábbi főtitkára és elnöke lesz.

A verseny ünnepélyes eredményhirdetésé március 10-én, szombaton 17 órakor tartják Piliscsabán, a Klarissza-házban. A szervezők kérése: az eseményre kínáláshoz egy-két palack bort hozzanak magukkal!

További információ:
Bartha Miklós
+36209276968
barthamiki50@gmail.com

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,