Szeptemberben csípős lesz a hangulat Solymáron

16:13 | 2018 07. 17.

Kategóriák: Kultúra

Bár a szeptemberi iskolakezdésre nehéz még így a nyár közepén gondolni, de van egy jó hírünk! Idén hetedik alkalommal is megrendezik a solymári chili fesztivált, méghozzá szeptember első hétvégéjén, hogy az őszi félévre beszerezhesd a legújabb csípős finomságokat.

Solymár egyik legegyedibb eseményén több mint harminc stand várja majd a kézműves chili termékek kedvelőit. A szószoktól kezdve, a savanyúságig minden megtalálható lesz, csak győzz választani!

A vásár mellett a legügyesebbek főzőversenyen, a legbátrabbak pedig chilievő versenyen is megmutathatják, hogy mire képesek. A legkisebbek sem fognak unatkozni, hiszen számos gyermekprogram és játszóház áll majd a rendelkezésükre.

A HunHot, azaz az év chiliszósza versenyre idén négy kategóriában várják a jelentkezőket: chili alapszószok – extra csípős, gyümölcsös chiliszószok, chilis BBQ szószok, chilis savanyúságok. A nevezések augusztus 20-ig adhatók le az alábbi linken.

A részletes programmal és további információval hamarosan jelentkezünk, de ha semmiről sem szeretnél lemaradni, a solymári chili fesztivál Facebook-oldalát se felejtsd el követni!


(Varkapu.info)

Címkék: ,