Trónok Harcát nézhetünk a pilisvörösvári Művészetek Házában

05:14 | 2017 09. 12.

Kategóriák: Kultúra

A pilisvörösvári Művészetek Házában szeptembertől indul a sorozatklub, amelynek középpontjába a Trónok Harca sorozat kerül. Aki még nem ismeri, annak érdemes ellátogatni a vetítésre, de a fanatikusoknak is érdekes élményben lehet részük, hiszen az első évad láttán nosztalgiázhatnak egyet.

A sorozatklub szeptember 14-én, csütörtökön 18:30-tól kezdődik, és rögtön két részt is levetítenek belőle. 
 
„A könyvadaptációból készült sorozat sokak kedvence, ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk azokkal is, akik még nem látták. Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik már ismerik és követik a történet alakulását” – olvasható a művelődési ház honlapján
 
Hogy miért is ajánlják a közös sorozat nézést abban a világban, ahol már egy kattinttással letölthetők otthon is a filmek? „Azt gondoljuk, sokkal különlegesebb élmény, ha társaságban kezdünk neki valaminek: közös utazás, amit ráadásul a végén meg is tudunk beszélni valakivel. Csatlakozzanak hát csütörtökön a most induló sorozatklubhoz, hogy együtt alakítsunk ki egy jó kis társaságot, ami olyan emberekből áll, akikkel kedvünkre tudunk beszélgetni, vitatkozni egy remek sorozat kapcsán.”
 
Az első alkalommal szinkronosan vetítik le a részeket, a továbbiakban pedig közös egyeztetésen múlik majd a folytatás.
 
(Varkapu.info)
 
Címkék: , , ,