Sport A jövő focistáit keresi az Ürömi SC

A jövő focistáit keresi az Ürömi SC
Az Ürömi SC utánpótlás szakosztálya ifjú focisták jelentkezését várja korosztályos csapataiba. A helyi sportegyesület hétfőtől péntekig tart edzéseket 4-től 7 éves korig. Igény esetén a gyermekeket az óvodából is elszállítáják a foglalkozások helyszínére.

Sport A selejtező előtt az Üvegtigris Étteremben kávéztak Dzsudzsákék (FOTÓ)

A selejtező előtt az Üvegtigris Étteremben kávéztak Dzsudzsákék (FOTÓ)
Csütörtök este 20:45-től Lettország ellen lép pályára a magyar labdarúgó válogatott, a selejtező mérkőzés előtt azonban Szalai, Varga, Böde, Dzsudzsák és a többiek még a Tinnye és Piliscsaba között fekvő Garancsi-tóhoz is ellátogattak, hogy kávézzanak az Üvegtigris Étteremben.

Sport Szeptembertől fociedzések indulnak Pilisborosjenőn

Szeptembertől fociedzések indulnak Pilisborosjenőn
A Pilisborosjenő USC szeptember 4-től és 5-től várja a focizni vágyó lányokat és fiúkat, hiszen négy különböző korosztályban idén is edzéseket indítanak. A fiatalok hétfőtől csütörtökig heti két alkalommal rúghatják a labdát Borosjenőn.

Sport Galacs Erik a Videotonnál folytatja - Profi szerződést kapott a vörösvári labdarúgó

Galacs Erik a Videotonnál folytatja - Profi szerződést kapott a vörösvári labdarúgó
Pilisvörösvári támadóval erősített az NB III Nyugati csoportjában szereplő Videoton II. A 2000-ben született Galacs Eriknek a nyáron kínáltak profi szerződést, azóta a csapat adattára szerint két mérkőzésen összesen 114 percet játszott.

Sport Hazai meccsel indít a vörösvári focicsapat - A Pilisvörösvári UFC őszi sorsolása

Hazai meccsel indít a vörösvári focicsapat - A Pilisvörösvári UFC őszi sorsolása
A Szigetgyöngye SE ellen lép először pályára a 2017-18-as bajnokságban a Pilisvörösvári UFC együttese. A Pest megyei III. osztály északnyugati csoportjában játszó helyi csapat többek között az ürömiekkel, a pátyiakkal és a perbáliakkal is focizik majd ősszel.

Sport Labdarúgó torna lesz Piliscsabán öt környékbeli csapattal

Labdarúgó torna lesz Piliscsabán öt környékbeli csapattal
A házigazda PAFC-MITRE két csapata mellett a Pilisborosjenői USC, a Pilisjászfalu SE, a Piliscsév SE vesz részt a március 11-i teremfoci tornán, amit a piliscsabai VM KASZK Sportcsarnokban rendeznek meg 13 és 18 óra között.

Sport Piliscsabai kapus lett a legjobb Pest megyében

Piliscsabai kapus lett a legjobb Pest megyében

Kiss Ágostont, a Piliscsabai Atlétikai és Futball Club hálóőrét díjazta a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség. Immáron az Illés Akadémia gólvonalain bizonyító, de továbbra is PAFC színeiben védő U15-ös tehetséget választották meg Pest megye legjobb kapusának.

Sport A Szamosban járt a Fradi

A Szamosban járt a Fradi

Október 10-én, pénteken hajhálóra és fehér köpenyre cserélték a mezt a Ferencvárosi Torna Club NB I-es játékosai - csapatépítő programként ezúttal a Szamos Marcipán Kft. pilisvörösvári üzemébe látogattak el.

Sport Így végeztek a környék labdarúgó csapatai - NB3, Pest megyei II. és III. osztály

Így végeztek a környék labdarúgó csapatai - NB3, Pest megyei II. és III. osztály

Több helyi labdarúgó csapat is kiválóan szerepelt a Pest megyei II. és III. osztályban. Előbbiben például a Pilisszentiván SE csapata nyert, második a Budakalász MSE lett. A III. osztályban a pilisszentkereszti PILE a második helyen zárta az idényt. A Dorog 11. az NB3 nyugati csoportjában.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel