Pilisi Tekerő - Szeptemberben kerékpáros kalandtúra

Pilisi Tekerő - Szeptemberben kerékpáros kalandtúra
Az idei Pilisi Tekerő kerékpáros kalandtúrát a kilences szám jegyében rendezik meg, immáron kilencedik alkalommal, a kilencedik hónap kilencedik napján, reggel kilenc órától. A rendezvény arca Kósz Zoltán olimpiai bajnokunk, aki lelkesen csatlakozott városunk népszerű rendezvényéhez. Újdonság lesz ebben az évben a legnagyobb kihívást jelentő extrém táv, a Profi100: ahol 100 km hosszt és 2000 m szintemelkedést kell legyűrniük a nevezőknek.

Kék hírek Sebesség-ellenőrzések október végén (+térségi lista)

Sebesség-ellenőrzések október végén (+térségi lista)

Október utolsó hetében járunk, azonban sebesség-ellenőrzésre több helyszínen is kell számítani. A rendőrség tájékoztatása szerint többek között Pilisvörösváron, Piliscsabán, Pilisszentivánon, Solymáron és Dorogon lesz ellenőrzés.

Közélet Itt mérnek sebességet a hétvégén (+térségi lista)

Itt mérnek sebességet a hétvégén (+térségi lista)

Az októberi ünnepi hétvégén is több helyszínen kell számítani sebesség-ellenőrzésre térségünkben. A rendőrség tájékoztatása szerint többek között Pátyon, Zsámbékon, Nagykovácsiban, Budakalászon, Kesztölcön, és Szentendrén biztosan traffiznak majd.

Közélet Itt mérnek sebességet a héten - Traffi előrejelzés a térségben

Itt mérnek sebességet a héten - Traffi előrejelzés a térségben
A héten is több Pest és Komárom-Esztergom megyei településen mérnek a rendőrök. Dorogon, Leányváron, Pomázon, Budakalászon, Zsámbékon, Esztergomban és Szentendrén biztosan kell sebesség-ellenőrzésre számítani!

Közélet Gázszolgáltatás-szünetelés Budakalászon és Pomázon

Gázszolgáltatás-szünetelés Budakalászon és Pomázon
TIGÁZ-DSO Földgázelosztó Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. karbantartási munkálatai miatt Szentendrén, Leányfalun, Pomázon és Budakalászon gázszolgáltatás szünetelése várható.

Videó 2016 Leányfalu éve: rövidfilm a településről

2016 Leányfalu éve: rövidfilm a településről

Idén, 2016-ban a dátum egybeesik Leányfalu postai irányítószámával, így 2016 Leányfalu éve. Ebből az alkalomból készíttett egy rövidfilmet Leányfalu Nagyközség Önkormányzata.

Közélet A dorogi uszoda is nyitva lesz - Strandok éjszakája 2015

A dorogi uszoda is nyitva lesz - Strandok éjszakája 2015
A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, melyre az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor. A kezdeményezéshez csatlakozott többek között a dorogi uszoda, a budapesti Aquaworld és a tatabányai strand is. 

Közélet Árvíz a Dunakanyarban 2013 - Percről-percre

Árvíz a Dunakanyarban 2013 - Percről-percre

Évtizedek óta nem tapasztalt méretű árvíz keletkezett Magyarországon a Duna vonalán, így a környéken is; Esztergom térségében és a Dunakanyarban egyaránt. A Varkapu.info folyamatosan nyomon követi az eseményeket! Tudósításunkat a következő napokban folyamatosan frissítjük!

Közélet Nem lesz gáz négy településen augusztus első napjaiban

Nem lesz gáz négy településen augusztus első napjaiban

Az FGSZ Zrt. Szentendre két átadó állomáson karbantartási munkálatokat végez majd, ennek következtében Szentendrén, Budakalászon, Leányfalun és Pomázon a gázszolgáltatás augusztus 2-a reggel 5 óra és augusztus 3-a éjfél között szünetelni fog.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel