Kék hírek Felborult egy kamion az M1-esen Pátynál

Felborult egy kamion az M1-esen Pátynál

Oldalára borult egy kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 25-ös kilométernél, Páty térségében. A balesethez a törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A forgalom egy sávban araszol, több kilométeres a torlódás.

Közélet 2020-ig csak Esztergom és az M1-es között lesz kiemelt útépítés a környéken

2020-ig csak Esztergom és az M1-es között lesz kiemelt útépítés a környéken
Meghatározta a kormány a költségvetésből finanszírozott kiemelt közúti beruházásokat, az erről szóló határozat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg - írta az Index kedden. Ebből kiderül, hogy a térségben szinte semmilyen kiemelt fejlesztés nem lesz, kizárólag az Esztergom és az M1-es autópálya között fekvő 102-es út került be a listába.

Kék hírek Bevetésen a Pilis Mentőcsoport - Rendszeresen frissítjük!

Bevetésen a Pilis Mentőcsoport - Rendszeresen frissítjük!

Éles bevetésre indult a pilisvörösvári tűzoltókból is álló Pilis Mentőcsoport az M1-esre - közölte Pfeiffer Ferenc, a vörösvári lánglovagok vezetője a Varkapu.info-val. A feladatuk a roncseltakarítás. Rendszeresen frissülő információkkal jelentkezünk!

Médiaszemle Az m1 Domovina műsorában zenélt a SantovSKA (+Videó)

Az m1 Domovina műsorában zenélt a SantovSKA (+Videó)

Március 24-i bemutatkozásuk után ismét a Magyar Televízió 1-es csatornáján zenélt a pilisszántói SantovSKA zenekar. Legutóbb az Összhang című műsorba hívták meg őket, most pedig a Domovina Szlovák Nemzetiségi Magazin műsorában láthatók és hallhatók a 21. perctől.

Közélet Ismét az m1-en a SantovSKA zenekar

Ismét az m1-en a SantovSKA zenekar

Március 24-i bemutatkozásuk után ismét a Magyar Televízió 1-es csatornáján zenél majd a pilisszántói SantovSKA zenekar. Legutóbb az Összhang című műsorba hívták meg őket, most pedig a Domovina Szlovák Nemzetiségi Magazin műsorában lesznek láthatók és hallhatók május 9-én 14 órától.

Közélet Három dallal mutatkozott be az m1-en a SantovSKA (+Videó!)

Három dallal mutatkozott be az m1-en a SantovSKA (+Videó!)

A SantovSKA zenekar egyik dalával kezdődött az m1 Összhang című műsora március 24-én, melyben a pilisszántói banda is bemutatkozhatott a televíziónézők előtt. A műsorban további két alkalommal mutathatták meg a helyi fiúk, hogy mit is tudnak.

Közélet Pilisszántói zenekar az m1-en (+Videó)

Pilisszántói zenekar az m1-en (+Videó)

Március 24-én, csütörtökön az m1 Összhang című műsorában 14.30-kor egy térségi zenekar mutatkozhat be ország-világ előtt. A pilisszántói SantovSKA együttestől három szám kerül majd adásba, és interjút is készítettek Lázár Istvánnal, a zenekar vezetőjével.

Közélet A biztonságos böngészésről Szentivánon (+Videó)

A biztonságos böngészésről Szentivánon (+Videó)

A pilisszentiváni általános iskola diákjai február 8-án délelőtt ismerkedhettek a biztonságos internetezés szabályaival, melyről az mtv aznap esti híradójában láthattunk részleteket. A google keresőt a "nagyi" szóval kipróbálva talán több szülő is felismeri a téma időszerűségét.

Médiaszemle Kati néni az m1-en

Kati néni az m1-en

Bélik Jánosné Kati néni szeptemberben megünnepelt 103. születésnapján forgatott a szegedi tévé is. Az akkor készült interjút tegnap délután 14.05 -kor vetítették az m1 Domovina című műsorában. A riportot az mtv archívumában lehet megtekinteni.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel