Közélet Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel

Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel
"Ha röviden kellene összefoglalnunk, mi is az értékalapú bankolás, valószínűleg olyan kifejezéseket említenénk, mint a szolidaritás, átláthatóság, környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás."

Közélet Ne menj messzire, gyere Solymárra bankolni!

Ne menj messzire, gyere Solymárra bankolni!
A 100%-ban hazai MagNet Magyar Közösségi Bank tevékenysége 20 éves múltra tekint vissza. Solymári fiókunk családias légkörben, rugalmas, segítőkész kollégákkal várja a Várhegy utca 1. alatt (Várhegy Társasház - Mátyás Király utca sarok).

Gyereksarok Csemetét a csemetéknek!

Csemetét a csemetéknek!

Gyere el május 31-én a György-hegyi „félholdhoz”, és ültess egy fát a tavaly született solymári babák családjával együtt! Vidám gyerekprogramokkal, játszósátorral, légvárral és egy jó csapattal várunk!

Közélet Karácsonyi adománygyűjtést hirdet a MagNet Bank Solymáron

Karácsonyi adománygyűjtést hirdet a MagNet Bank Solymáron

Játékokat, könyveket és élelmiszert gyűjt a MagNet Bank a Vöröskereszt Solymári Szervezete számára, akik a felajánlásokat rászoruló családoknak juttatják el még Karácsony előtt. Tartós élelmiszerrel, új, vagy újszerű játékokkal, könyvekkel támogathatja a nehéz helyzetben élőket.

Közélet Bemutatjuk a MagNet Bank közösségi termékeit

Bemutatjuk a MagNet Bank közösségi termékeit

Miután az elmúlt hetekben hírt adtunk a MagNet Bank alapfilozófiájáról és céljairól valamint az újbanki modellről, most a MagNet Bank közösségi termékeit mutatjuk be olvasóinknak. A Szféra- valamint Mentor közösségi termékekkel kizárólag olyan hiteleket, projekteket, ügyféligényeket finanszíroz a bank, amelyek a fenntartható fejlődést, a környezet megóvását, az általános életfeltételeket, a természeti és alkotott értékek védelmét, bővítését és fenntartását szolgálják.

Közélet Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Magyarországon az első olyan pénzintézet, amely a profitot vadonatúj - az ökoszférával és a jövő generációkkal kibővített módon értelmezi, a MagNet Magyar Közösségi Bank, mely 12 budapesti fiókja mellett Solymáron is várja a helyi és környékbeli lakosokat és vállalkozásokat.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel