Kultúra Esztergomban is bemutatják A Lovasíjász dokumentumfilmet

Esztergomban is bemutatják A Lovasíjász dokumentumfilmet
A lovasíjász című film bemutatására Esztergom Város Önkormányzata három előadást szervez diákoknak ingyenesen, március 11-én 18 órától pedig közönségtalálkozó is lesz.

Kultúra Ismét Szent Korona Konferenciára hív Dr. Varga Tibor alapítványa

Ismét Szent Korona Konferenciára hív Dr. Varga Tibor alapítványa

Az év utolsó napjaiban különféle témájú előadásokkal, ingyenes rockkoncerttel (Historica Zenekar), gyermekprogramokkal (íjászat, kézműves foglalkozás), kézműves vásárral és büfével várja vendégeit a Szent Korona Országáért Alapítvány Budakalászon, a IX. Szent Korona Konferencia keretein belül. A belépés minden három napon (december 27-28-29. - szombat-vasárnap-hétfő) ingyenes!

Kultúra Elkészült a harmadik Radványi-könyv, bemutató csütörtökön

Elkészült a harmadik Radványi-könyv, bemutató csütörtökön

A Kettőskereszt fiai - ezzel a címmel mutatja be új művét Radványi Béla egyetemi könyvtáros (Pázmány Péter Katolikus Egyetem) és történész május 22-én, csütörtökön 18 órától, a piliscsabai Klarissza Házban (Templom tér 9.). Szervező: Művelődési Információs Központ és Könyvtár.

Kultúra Június végén jön az V. Szent Korona Tábor

Június végén jön az V. Szent Korona Tábor

4 nap több, mint 12 előadás és sok egyéb program! Felnőtt és gyerek foglalkozások külön-külön. Egy nyári tábor a Szent Korona Országért Alapítvány és a budakalászi Faluház szervezésében, gyönyörű környezetben, Budakalászon! Már lehet jelentkezni.

Kultúra Mit tartogat a Mű-hely Galéria áprilisra?

Mit tartogat a Mű-hely Galéria áprilisra?

Néhány hetes kihagyás után ismételten jelentkezünk a pilisvörösvári galéria (Hunyadi u. 70.) híreivel. A tulaj, Czeglédi Gizella költő és festő mindenkit tárt karokkal vár az alábbi eseményekre:

Kultúra Ingyenes Szent Korona Konferencia lesz Budakalászon

Ingyenes Szent Korona Konferencia lesz Budakalászon

December 27-28-29-én (péntek, szombat, vasárnap) Szent Korona Konferencia a budakalászi művelődési házban, ami ingyenes lesz. Sok-sok előadó, valódi történelmi tudás, Dr. Varga Tibor főszervezésében.

Kultúra Novemberi események a pilisvörösvári Mű-hely Galériában

Novemberi események a pilisvörösvári Mű-hely Galériában

Ebben a hónapban a pilisvörösvári galéria kulturális esttel, előadásokkal és könyvbemutatókkal vár minden kedves érdeklődőt. Részletek alább.

Kultúra Október 23-i megemlékezések a térségben

Október 23-i megemlékezések a térségben

Emlékezz meg te is a hősökre! Ebben az évben Budakalászon, Csobánkán, Dorogon, Nagykovácsiban, Pátyon, Perbálon, Pilisborosjenőn, Piliscsabán, Pilisjászfalun, Pilisszántón, Pilisszentkereszten, Pilisvörösváron, Pomázon, Solymáron, Tinnyén és Zsámbékon is lesz október 23-i rendezvény.

Kultúra 2013-as táncházi évadnyitó lesz Piliscsabán

2013-as táncházi évadnyitó lesz Piliscsabán

Évadot nyit a Piliscsabai Néptáncegyüttes és az Ágas-bogas Együttes október 11-én pénteken 17:30-tól kézműves foglalkozással, gyermek és felnőtt táncházzal. Belépő árak: 500 Ft/fő (6 éves kortól), 1500 Ft (családos).

Kultúra A Mű-hely Galéria októberi programjai

A Mű-hely Galéria októberi programjai

Októberben sem pihen a pilisvörösvári Mű-hely Galéria. Lesz itt kiállításmegnyitó a Magyar Festészet Napja kapcsán, őstörténeti előadás és könyvbemutató, illetve ismételten előadást tart majd Berkes András filozófus is.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel