Médiaszemle A pilisvörösvári Babamúzeum mutatkozott be az N1TV műsorában (VIDEÓ)

A pilisvörösvári Babamúzeum mutatkozott be az N1TV műsorában (VIDEÓ)

A gyermekkori szenvedélyből mostanra 750 babát bemutató múzeum lett. Herbszt Györgyné kiállítása a mindennapi életet mutatja be, egyéniséget lehelve a gyűjtemény darabjaiba, a saját maga készítette ruhákkal, kiegészítőkkel.

Médiaszemle Lapszemle: Visszavonták a toronyadót és a pónilóadót Pilisjászfalun (Magyar Nemzet)

Lapszemle: Visszavonták a toronyadót és a pónilóadót Pilisjászfalun (Magyar Nemzet)
Visszavonta a magas építményekre vonatkozó toronyadó rendeletét Pilisjászfalu képviselőtestülete. Értelmetlen volt kivetni, hiszen a tervekkel ellentétben nem sikerült a mobilszolgáltatókat megregulázniuk, és a százmillió forintos remélt bevételből egy fillér sem folyt be a falu kasszájába. És eltörölték a pónilóadót is. Annak jogosságát már az ombudsman is vizsgálta.

Médiaszemle Megéri összeszedni más szemetét? Nem. - Az Index cikke Pilisvörösvárról

Megéri összeszedni más szemetét? Nem. - Az Index cikke Pilisvörösvárról
Soha ne szedje össze más szemetét, mert egyszerűen nem éri meg. Legalábbis ez derül ki olvasónk történetéből, aki nem kevés áldozatot hozott mások szemetének eltakarítására, de ehhez szinte sehonnan nem kapott segítséget. De azért se szedje össze, mert legrosszabb esetben önt fogják megbüntetni.

Médiaszemle Szombaton jelenik meg a Vörösvári Újság áprilisi száma

Szombaton jelenik meg a Vörösvári Újság áprilisi száma

Április 20-án, szombaton jelenik meg a Vörösvári Újság áprilisi száma. A címlapon a rendőrség húsvéti akciója, amelyen csokitojást és alkoholmentes sört osztottak a józan sofőröknek.

Médiaszemle Pénteken jelenik meg a legfrissebb Vörösvári Újság

Pénteken jelenik meg a legfrissebb Vörösvári Újság

Február 22-én, pénteken jelenik meg a Vörösvári Újság februári száma. Központi téma a farsangi táncos és jelmezes bálok, mulatságok, amelyekről színes képriportokat közöl a lap. Az önkormányzati rovatban olvashatnak többek között az idei költségvetés forráshiányáról, és arról, hogy önkormányzati kézben marad a szakrendelő.

Médiaszemle Pilisi Szemle: Országjárás, közmeghallgatás, polgármesteri interjú

Pilisi Szemle: Országjárás, közmeghallgatás, polgármesteri interjú

Az elmúlt héten több közéleti fórumra is sor került a környék településein. Ezek közül néhányról már az e heti Pilisi Szemlében beszámolnak Önöknek. Ha kíváncsiak a következő időszak eseményeire, információira, feltétlenül tartsanak a Pilis TV-vel!

Médiaszemle Ismét új adással jelentkezik a Pilisi Szemle

Ismét új adással jelentkezik a Pilisi Szemle

Ismét mozgalmas időszak következik a települések életében. Nem hagyják Önöket unatkozni a környék rendezvényszervezői és civil szervezetei. A közélet területén is lesznek rendezvények. Ezekről is hírt ad, és persze beszámol az eddig zajlott eseményekről is a legújabb Pilisi Szemle.

Médiaszemle Tudomány és közélet a Pilisi Szemlében

Tudomány és közélet a Pilisi Szemlében

A Pilisi Szemle közéleti hírekkel, tudósításokkal jelentkezik ezen a héten is. Emellett lesz szó egy kicsit tudományról, és sok-sok programot ajánlanak Önöknek az egyre hosszabb novemberi estékre.

Médiaszemle Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Ezen a héten is Pilisi Szemle a Pilis TV-ben

Az elmúlt néhány héten a járásokkal kapcsolatos tárgyalások folytak a térségben. Most már ezek eredményeiről is be tud számolni a Pilis TV. Híreket kaphatnak az önkormányzatok háza tájáról, és mivel a hétvége még mindig a szüreti mulatságoké volt, egyről ezen a héten is beszámolnak Önöknek.

Médiaszemle Pilisi Szemle a kultúra jegyében

Pilisi Szemle a kultúra jegyében
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel