Kultúra 1,5 milliós zongorával gazdagodott a pilisvörösvári Művészetek Háza

1,5 milliós zongorával gazdagodott a pilisvörösvári Művészetek Háza
"Április közepén a Művészetek Háza, s ezáltal városunk egy gyönyörű lakkfekete Bechstein zongorával gazdagodott. Korábban egy pianíno állt rendelkezésre, amely azonban nem felelt meg a hely adottságainak, és a zeneművek színvonalas előadásához" - olvasható a pilisvorosvar.hu oldalon.

Közélet 100 éve született vitéz Fogarasy-Fetter Mihály - Ünnepi megemlékezés Pilisvörösváron

100 éve született vitéz Fogarasy-Fetter Mihály - Ünnepi megemlékezés Pilisvörösváron

A szervezők minden érdeklődőt várnak május 21-én, vasárnap, a Művészetek Házába, ahol Pilisvörösvár jeles pedagógusáról, helytörténeti kutatójáról, díszpolgáráról emlékeznek meg. Az ünnepi beszédeket, tánc- és dalbemutatókat követően a 100 éve született vitéz Fogarasy-Fetter Mihály tiszteletére készült kiállítást is megtekinthetik.

Közélet Itt a III. Pilisvörösvári Majális programja!

Itt a III. Pilisvörösvári Majális programja!
Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Pilisvörösvári Majálist, amelyen lesz minden, mi izgalmas: táncbemutatók, arcfestés, kézműveskedés, zene és sport.

Közélet Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Húsvétkor Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon is lehetőség nyílik vidám hangulatú locsolóbálon részt venni. A Művészetek Házában az Adlersteiner zenekar lép a színpadra, a Klarissza-házban az Ágas-bogas, a Borsa, a Kisze-kusza és Halmos Attila húzza majd a talpalávalót, míg Perbálon a Kontáros együttes muzsikál.

Közélet Emléktáblát helyeznek el Wenczl József tiszteletére Pilisvörösváron

Emléktáblát helyeznek el Wenczl József tiszteletére Pilisvörösváron

Két évvel ezelőtt hunyt el a kiváló táncos és koreográfus, Wenczl József - hívta fel a pilisvörösváriak figyelmét Fogarasy Attila, a helyi újság korábbi főszerkesztője. Az évforduló alkalmával a pilisvörösvári táncpedagógus tiszteletére emléktáblát helyeznek el a Művészetek Házában, amihez a napokban a képviselő-testület is megadta támogatását.

Közélet Itt a tavasz! Térségi programokat ajánlunk

Itt a tavasz! Térségi programokat ajánlunk

Az enyhébb időjárás, az ébredő természet a szabadba vonz? Kulturális programot keresel? Még nincs ötleted, mit csinálj hétvégén? Folyamatosan frissülő eseménynaptárunkba színes programokat töltöttünk fel, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a térség által kínált rendezvények.

Kultúra Író-olvasó találkozó: Pilisvörösvárra látogat Fábián Janka

Író-olvasó találkozó: Pilisvörösvárra látogat Fábián Janka

Február 24-én, pénteken 18 órától író-olvasó találkozót rendeznek Pilisvörösváron: az eseményen Fábián Janka írónővel találkozhatunk. A  dedikálással és árusítással egybekötött beszélgetésre szeretettel várnak minden érdeklődőt a könyvtárba.

Közélet Hagyományos farsangtemetés Pilisvörösváron

Hagyományos farsangtemetés Pilisvörösváron
A Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel vár mindenkit február 28-án, kedden a Művészetek Házába, ahol hagyományos, vidám farsangtemetésen vehetnek részt az érdeklődők.

Kultúra Wass Albert felolvasóest Pilisvörösváron - Várják a jelentkezőket!

Wass Albert felolvasóest Pilisvörösváron - Várják a jelentkezőket!
Pilisvörösvár ismét csatlakozik a X. Kárpát-medencei Wass Albert felolvasó esthez! A Művészetek Házába szeretettel várnak mindenkit felolvasóként (magyar írók és költők műveiből) és nézőként egyaránt. 
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel