Közélet Átadták az ország egyik legkülönlegesebb kilátóját Piliscsabán

Átadták az ország egyik legkülönlegesebb kilátóját Piliscsabán
Új kilátó épült a Piliscsaba határában lévő, 447 m magas Nagy-Kopasz hegy tetején. A népszerű, fából készült építő-logikai játék, a Jenga alapján tervezett, 11,5 méter magas építmény Dévényi Antalról, Bedő Albert-díjas erdészről kapta a nevét. Az avató ünnepségen Habsburg Mihály főherceg, Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter, Dr. Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, valamint Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója mondott köszöntőt. 

Erdő-mező Épül a Jenga-torony kilátó a piliscsabai Nagy-Kopaszon (+KÉPEK)

Épül a Jenga-torony kilátó a piliscsabai Nagy-Kopaszon (+KÉPEK)
A Varkapu.info már korábban bemutatta azt a tervet, amely szerint a Piliscsaba felett magasodó Nagy-Kopaszon egy 11 méternél is nagyobb, különleges kilátó épül majd. A "Jenga-torony" építése folyamatban is van, amiről a Pilisi Parkerdő Facebook oldala tett közzé két fotót.

Erdő-mező Több mint 11 méteres Jenga-torony épül a piliscsabai Nagy-Kopaszon

Több mint 11 méteres Jenga-torony épül a piliscsabai Nagy-Kopaszon
A piliscsabaiak és a természetjárók számára örömhír, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt. új kilátó építését kezdi meg a Piliscsabától északra fekvő Nagy-Kopaszon. Az építménnyel már a második hasonló elnevezésű pilisi helyszínen gyönyörködhetünk a látványban, hiszen a Nagykovácsitól délre található Nagy-Kopaszon már évek óta kedvelt túracélpont a Csergezán Pál-kilátó.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel